Scroll naar onder voor meer info.

 

T.O.P.I.D.O.: Tot Ons Plezier Is Deze Opgericht.

Dit is waar TOPIDO voor staat !!

 

 

Historie:

De vereniging is in 1965 opgericht als tamboervereniging later zijn er baasinstrumenten en majorettes bijgekomen. Door de jaren heen is het ledenaantal gestegen tot boven de 50. Vele concoursen en wedstrijden werden bezocht en men kwam vaak met goede resultaten naar huis. Een kast vol bekers is het resultaat. Helaas hebben we, natuurlijk na diverse ledenwervingsprocedures, toch door een sterk dalen ledenaantal enkele jaren geleden het trompet en tamboergedeelte van de vereniging moeten sluiten. Het was niet meer mogelijk om met minder dan 10 leden op te treden.

Heden:

Gelukkig hebben we het twirl-gedeelte door kunnen zetten. Dit is een enthousiast en florissant draaiende club meiden. Ongeveer 25 jaar geleden zijn we begonnen met wedstrijden te gaan bezoeken met diverse solo en teamoptredens.

Zo werkt het:

Meisjes (en jongens) kunnen vanaf 4 jaar bij TOPIDO lid worden. Zij leren dan op een spelende wijze bewegen / dansen op de muziek. Met ca. 6 jaar kan het kind doorstromen naar een wedstrijdteam en er wordt dan meer met de baton gewerkt.

Interesse?:

Neem gerust contact op via ons centrale e-mailadres: topidowilbertoord@hotmail.com of met een van de bestuursleden. Zij geven u graag meer specifieke informatie en kunnen al uw vragen beantwoorden.

Bestuursleden:

  • Voorzitter:             Harm van Daal
  • Penningmeester: Anja Weerts
  • Secretaris:            Anet Reijnen – Thoonen