Koningsdag 2016

Op woensdag 27 april was het Koningsdag na veel overleg over het weer of we buiten of binnen een spellen circuit zouden houden werd er toch besloten om dit jaar Koningsdag in de Wilg te vieren.
Voor ons ook nieuw want het was wel 20 jaar geleden dat het ooit binnen gehouden werd.

Na het luisteren van het Wilhelmus wat zeker bij Koningsdag hoort konden we de groepsindeling bekend maken en konden de kinderen beginnen met de spelletjes.
Ook was er voor de kleinere kinderen ook weer genoeg te doen zo werd er geschminkt door de schminkdames ook kon er geknutseld, gekleid worden. Iedereen was erg fanatiek met de spelletjes. Dit jaar hadden we een groot dartbord. Soms was het moeilijk om de pijltje goed te gooien maar het was een leuk spel.

Na een aantal spellen was er weer tijd voor een heerlijk broodje knak met een beker ranja. Er werden behoorlijk veel punten gehaald en de ouders moesten flink hun best doen om alles goed bij te houden. Maar gelukkig was er op zijn tijd ook een versnapering. Er zijn veel lekkere ijsjes gegeten bij de Familie Couwenberg hier werden we met de huifkar van Clemens Hermens heen gebracht en ook weer opgehaald dit was erg leuk.

Aan het einde van de ochtend werd de uitslag omgeroepen en dit jaar was er ook weer een mooie prijzentafel. Voor iedereen was er een prijsje en ook de kleintjes mochten grabbelen na dit alles was het tijd om de ballonnen uit te delen en na het aftellen konden ze allemaal de lucht in.

Dit keer werden de ballonnen achter de Wilg op gelaten waar we deze keer geen last van de bomen hadden.
Het was een gezellige leuke ochtend. Daarom willen wij nogmaals iedereen bedanken die meegeholpen heeft.

Alleen met de hulp van alle vrijwilligers is het mogelijk om Koningsdag te vieren.
Groetjes van het Oranje Comité (Marlies, Yvon, Marco, Mark, Harm en Anita)

Foto-sessie Klik hier