Helma Kuppen – Schimmel Klotstèker van het jaar 2020

 

Klotstèker van het jaar 2019  Helma Kuppen

Tijdens de eerste pronkzittingsavond van CV de Klotstekers is de Klot van het Jaar bekend geworden: Helma Kuppen. Een titel die zij zeker verdiend heeft.
Een enorme lijst heeft Helma achter haar naam staan, zeker als het gaat m het vrijwilligerswerk in Wilbertoord, maar ook daar buiten. In 2008 is Helma geridderd en heeft ze een lintje ontvangen voor haar bewezen diensten rondom de buurtbusdienst en Vereniging Wilbertoord.

VRIJWILLIGERSWERK

Voor Vereniging Wilbertoord heeft Helma vele taken vervult. Ze heeft 29 jaar in het bestuur gezeten in de rol van secretaris en bestuurslid. Komen er in Wilbertoord nieuwe bewoners wonen? Dan komt Helma langs om te vertellen wat Wilbertoord en Vereniging Wilbertoord te bieden heeft. Ook zorgde Helma ervoor dat het telefoonboekje up to date blijft. Dit jaar bestaat Vereniging Wilbertoord en toneel vereniging Internos 75 jaar. Hierin mag Helma ook weer in de werkgroep plaats nemen Ze kreeg daarom de titel ‘Erelid van de Vereniging Wilbertoord’.

Voor het Willy’s Venster en Wilbertoord Online zorgt ze ervoor dat de Wist u Datjes bijgehouden worden en heeft ze 10 jaar voor Wilbertoord de landelijke opschoondag gecoördineerd. Buiten Wilbertoord is Helma ook als vrijwilliger actief, zoals het opzetten van de buurtbusdienst. Eerst tussen Mill en Uden en doorontwikkeld zoals we die nu kennen en heeft ze in de werkgroep gezeten voor vrijwilligersbeleid voor de gemeente Mill

Helma van harte gefeliciteerd met de benoeming van ‘Klotstèker van het jaar 2020’ en bedankt namens alle mensen uit Wilbertoord.

Tot slot dankwoord van Helma en haar man Piet :

Alle vrijwilligers in Wilbertoord bij elkaar
geven waarde aan de titel “ Klot van het jaar ”
Dat ik gekozen ben, vind ik een grote eer
misschien ben jij het de volgende keer.

Foto – sessie klik hier