Voor al het laatste nieuws scrol naar onderen

 

 

Promotie voor Koen van Berlicum bij DWSH’18


Afgelopen week heeft sv DWSH’18 een akkoord bereikt met Koen van Berlicum voor het hoofdtrainerschap voor het seizoen 21/22 én 22/23. Daarmee volgt hij John van Geenen op die na dit seizoen afscheid neemt als hoofdtrainer van DWSH’18.

John heeft enkele weken geleden helaas besloten te stoppen als hoofdtrainer. Waarschijnlijk is DWSH’18 zijn laatste klus als eindverantwoordelijke en kiest hij nu meer voor z’n gezin. Dit na tientallen jaren actief te zijn geweest in de voetballerij als speler bij onder andere TOP Oss en NEC en als trainer respectievelijke HBV en Overasseltse Boys.
Opvolger Koen van Berlicum is al jaren betrokken bij DWSH’18 als trainer bij junioren en senioren (H2) en daarvoor al bij De Willy’s. Hier is hij onder andere drie jaar hoofdtrainer geweest.

Met een contract voor twee jaar is er duidelijkheid voor de groep en spreekt het bestuur vertrouwen uit richting Koen voor de komende seizoenen.
Via deze weg willen wij John hartelijk bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren. Helaas twee seizoenen die door de corona-perikelen niet zijn afgelopen zoals we het hadden gehoopt. Dit ondanks twee prima seizoensopeningen met de blauw-zwarte vaandeldragers.

Tevens wensen wij Koen veel succes toe met deze uitdaging en zijn we positief gestemd dat de stijgende lijn die John met DWSH’18 ingezet heeft, verder wordt voortgezet.

 


In Memoriam: Huub van Lieshout

Afgelopen donderdag ontvingen we het droevige nieuws dat woensdag 10 maart Huub van Lieshout op 84-jarige leeftijd is overleden. Huub, beter bekend als Huubke, werd lid in 1977 en is sindsdien ook altijd lid gebleven. Eerst van de Willy’s, later van DWSH’18.

Jarenlang prijkte de naam ‘Clubhuis D’n Hoefslag’ fier op de shirts van het eerste elftal. Clubhuis D’n Hoefslag kon met recht een clubhuis genoemd worden, een warme ontmoetingsplek voor De Willy’s. Alle elftallen vertrokken voor iedere thuiswedstrijd vanaf Clubhuis D’n Hoefslag. En D’n Hoefslag was dan ook altijd open, ongeacht het tijdstip. De verschillende elftallen van De Willy’s kwamen na iedere uitwedstrijd bij D’n Hoefslag uit om bij Huub en Maria te proosten op de goede afloop. Huub en Maria werden in 1978 ook de eerste sponsor van De Willy’s.

Ook het kaderfeest en de nieuwsjaarreceptie van De Willy’s bij Clubhuis D’n Hoefslag waren terugkerende feestjes. Dit was altijd goed geregeld. Menig lid van De Willy’s zal warme herinneringen hebben aan de zin “zullen we nog even naar Huubke gaan”. Zelfs na een bezoek aan de kantine werd het daar nog tot in de late uurtjes gezellig.
We wensen de familie heel veel sterkte om dit grote verlies te verwerken.


Damestoernooi afgelast: geen achtste editie in Wilbertoord in 2021

Wilbertoord – De organisatie van het Damestoernooi De Willy’s/DWSH’18 heeft besloten om de editie in juni 2021 af te lasten. Aan het toernooi, traditioneel op de velden van De Binding in Wilbertoord, doen jaarlijks team zo’n 32 teams mee.

Het toernooi zou plaatsvinden in juni. De organisatie laat weten dat het door de coronasituatie op dit moment onmogelijk is om het evenement op een verantwoorde wijze te kunnen organiseren.

Verschuiven naar een latere datum in 2021 is ook niet mogelijk, omdat er nog geen zicht is op verbetering voor grote evenementen.

Het Damestoernooi De Willy’s/DWSH’18 geldt als één van de grootste en gezelligste damestoernooien waar teams uit heel Nederland al jaren te vinden zijn. De editie van 2020 was ook reeds afgelast door de bekende reden. De organisatie laat weten het dat zij geen andere keus konden nemen.

De editie van 2022 staat nog niet gepland, maar hopelijk zullen de teams in 2022 weer aanwezig zijn!


Heerlijke worstenbroodjesactie DWSH’18!

Naast de voetbalquiz van DWSH’18 hebben we voor de decembermaand ook een andere actie op touw gezet. Dit keer een hele lekkere actie. We organiseren namelijk in samenwerking met ‘Teun de bakker’ een heerlijke “Worstenbroodjes van hier” ACTIE!
Vanaf vandaag zijn de heerlijke ambachtelijke worstenbroodjes te bestellen.

Bestel vóór 15 december door je bestelling door te geven via acties@dwsh18.nl

6 ambachtelijke worstenbroodjes voor €10,-, of 10 worstenbroodjes voor slechts €15,-

Geef bij uw bestelling even uw adres op en het aantal worstenbroodjes dat u wil bestellen. Tussen 21 en 24 december worden ze bezorgd en kunt u gaan genieten van deze lekkere worstenbroodjes.

Met uw bestelling steunt u DWSH’18! SAMEN VERDER!


Voetbalquiz 18 december 2020

Vrijdag 18 december organiseren DWSH’18 en Broers Café & Zaal een online voetbalquiz.
In drie rondes met in totaal zes categorieën wordt jouw/jullie voetbalkennis getest!
 
Wie wordt de grootste voetbalkenner van de regio?!

 

 


 

 


s.v. DWSH’18 voor jong en ouder(er)

Achter de schermen wordt er in Wilbertoord en Sint Hubert al druk gewerkt aan het volgende voetbalseizoen van DWSH’18. Gelukkig besloot de regering dat de voetbalschoenen toch nog ondergebonden mochten worden.
Afgelopen weken zijn de trainingen voor sommige teams weer opgestart en straalt de energie en enthousiasme weer van de spelers en speelsters af. Wil jij komend jaar ook op de groene velden stralen? Dan kun je terecht bij een van onze afdelingen.

Jeugd

Jongens en meisjes mogen al vanaf 4,5 jaar komen meetrainen en vanaf 5 jaar mag je op zaterdag wedstrijden spelen. Lijkt het je leuk om te komen voetballen dan mag je drie keer komen proeftrainen om te kijken of voetballen bij DWSH’18 iets voor je is. Stuur een mail naar jeugd@dwsh18.nl dan nemen we contact met u op.

Senioren

Ben je 19 of ouder? Dan hoor je thuis bij de senioren en speel je competitiewedstrijden op zondag. Bij DWSH’18 zijn er verschillende mogelijkheden. Bij de herenselectie kun je prestatief voetballen. Trap je liever gezellig een balletje? Dan ben je op de juiste plek bij een van de recreatieve elftallen. Wil je graag bij de veteranen voetballen dan kun je je ook aanmelden. Zij spelen op zaterdag op het eind van de middag.

Daarnaast heeft het damesvoetbal een grote plek in onze vereniging. Met maar liefst twee seniorendamesteam zijn er voldoende plekken om gezellig de bal te laten rollen. Er wordt en op Het Breexsel en op De Binding getraind. Extra speelsters zijn altijd welkom! Zou jij deze teams willen trainen en coachen? We zijn nog op zoek naar een trainer voor onze damesafdeling. Meer informatie hierover staat op onze site of via senioren@dwsh18.nl

Walking Football

Tevens kun je bij onze vereniging ook Walking Football spelen. Deze voetbalvorm krijgt steeds meer deelnemers en deelneemsters. Hierbij wordt in wandeltempo op een kwart veld gespeeld. Er mag tijdens een partijtje niet worden gerend, er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Kortom een sportieve en gezellige activiteit, vooral als het nog steeds kriebelt om tegen de bal aan te trappen!

Heb je interesse om te komen voetballen bij een van de bovenstaande afdelingen. Kijk op de website van DWSH’18 (www.dwsh18.nl) voor meer informatie.

Download het inschrijfformulier en meld je aan! s.v. DWSH’18; samen verder!


Alle actiepakketten verkocht binnen 11 uur besteld.

 

De actiepakketten zijn uitverkocht. Een geweldig succes en bedankt iedereen voor de geweldige solidariteit onder de leden

s.v. DWSH’18 zal zorgen dat de pakketten a.s. zaterdag in begin van de avond zullen worden bezorgd maar iedereen zal deze maandag in het bezit hebben.

Dank iedereen namens bestuur s.v. DWSH’18

 

 

 


Bestel nu een actiepakket

Beste leden,

Om onze vereniging een beetje te steunen hebben we 62 actie pakketten samen kunnen stellen, zodat we niets weg hoeven te gooien voordat de vervaldatum is verstreken.
In het pakket zitten 8 flesjes drinken en wat snoepgoed.

Kosten zijn € 5, 00 per pakket.

Graag overmaken naar rekeningnummer: NL48RABO0331 6561 59 t.n.v. s.v. DWSH’18.

Graag uw straat, huisnummer en woonplaats vermelden in de omschrijving.

OP = OP dus reageer snel en als ze op zijn en je bent te laat storten we het geld terug.

Dan zullen wij het pakket thuis bezorgen. (bij de deur neerleggen)

 

 

 


Resterende evenementen afgelast bij s.v. DWSH’18; einde seizoen

Afgelopen maandag is het hoofdbestuur digitaal bijeengekomen om spijkers met koppen te slaan met betrekking tot de nog reeds geplande evenementen en activiteiten van DWSH’18. Zoals eerder bekend is gemaakt zijn alle wedstrijden van onze teams door de KNVB geschrapt. Een abrupt einde van het voetbalseizoen.

Met pijn in ons hart hebben we besloten de evenementen en activiteiten die nog op de rol stonden voor dit jaar niet door te laten gaan. Wij vinden als hoofdbestuur dat de gezondheid van onze spelers, vrijwilligers, supporters en andere betrokkenen altijd op nummer één moet staan. Vandaar dat wij deze moeilijke keuze hebben moeten nemen. Daarnaast belemmeren de corona-perikelen ook de voorbereidingen van onze (grote) evenementen. We kiezen daarom voor zekerheid, ondanks dat er een mogelijkheid bestaat dat de landelijk genomen maatregelen versoepeld gaan worden.

Dat wil zeggen dat de volgende evenementen/activiteiten van DWSH’18 voor dit voetbalseizoen gecanceld zijn:

 •  Kille Cup (50e edititie!)
 •  Damestoernooi De Willy’s/DWSH’18
 •  Seizoensafsluiting
 •  Kaderfeest
 •  Jaarvergadering, wordt uitgesteld tot na de zomervakantie

Als gevolg hiervan wordt er al gestart met het jaarlijkse onderhoud van onze velden. Dat betekent dat beide sportparken en kantines tot en met de start van het nieuwe voetbalseizoen gesloten blijven.

Naast deze zaken, zijn we op verschillende manieren ook al bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De enquêtes van de senioren komen steeds meer binnen en ook zijn we druk doende met de nieuwe teamindeling voor de jeugd. U kunt van ons verwachten dat wanneer hier informatie over beschikbaar komt, wij die ook snel met u zullen delen.

Beste DWSH’ers, zorg goed voor elkaar de komende tijd en blijf gezond!

 


PRE- CARNAVALS PARTY DWSH’18

Ben jij er met je team bij?!
 
 

John van Geenen blijft DWSH’18 trouw

John van Geenen blijft voorlopig werkzaam bij DWSH’18. DWSH’18 maakte op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie bekent dat er met de 55-jarige trainer overeenstemming bereikt is over een contractverlenging. Daarmee staat de Escharense trainer ook in het seizoen 2020-2021 voor de selectie van de fusieclub.

Volgens bestuurslid Mark Selten is bewust gekozen om de samenwerking te verlengen. “Natuurlijk was er de intentie van om met elkaar door te gaan. Vanuit het bestuur en na gesprekken met de spelersgroep werd snel duidelijk dat de sportieve prestaties en de sfeer goed zijn. Na de super start van dit seizoen zien we ook de ontwikkeling van onze spelers. Gelukkig ziet John ook het potentieel zijn spelers en blijft hij in ieder geval nog een jaar. “

“Door nu al vroegtijdig zekerheid te hebben over een langer verblijf van John bij DWSH’18 creëren we duidelijkheid voor iedereen”, aldus Mark. “We weten heel goed dat het nog een lastig seizoen kan worden, maar wij spreken het vertrouwen uit in John en de spelers.”

Van Geenen, oud-speler van NEC en TOP Oss, is sinds de zomer van 2019 werkzaam bij de fusieclub uit Wilbertoord en Sint Hubert. Hij volgde Marco Bennehey op, die terugkwam op zijn eerdere besluit om te verlengen. De blauw-zwarten staan momenteel zesde in de vijfde klasse F, met 19 punten uit 12 duels. De ploeg, die lang in de race voor de eerste periodetitel was, was tot vier wedstrijden geleden ongeslagen, maar pakte in de laatste vier wedstrijden slechts één punt.

 


Nieuwjaarsreceptie van s.v. DWSH ’18


Seizoenopening feest bij s.v. DWSH’18 op sportpark ‘t Breexsel

 


Derbydebuut DWSH’18 tegen SES verplaatst naar donderdag!

Waar er in het debuutjaar geen duels met Juliana of SES op het programma stonden, staat er in de komende bekercampagne de eerste officiële gemeentederby op de rol; DWSH’18 – SES. In verband met een verminderd aantal beschikbare spelers bij de Langenboomse equipe is onderling besloten de wedstrijd naar donderdagavond 5 september te verplaatsen. Er wordt dan om 20:00 uur afgetrapt op sportpark Het Breexsel in Sint Hubert. Deze avond is er gratis entree en we hopen veel supporters van beide teams te mogen begroeten.

Waar DWSH’18 in de voorbereiding indruk maakt met twee sterke oefenoverwinningen op respectievelijke vierdeklasser SCV’58 (5-2) en competitiegenoot SVOC’01 (6-0) nam SES deel aan het ALBO-toernooi in Milsbeek. Tegen De Treffers zat (3e klasse) en Quick’1888 (2e klasse) behaalden zij knappe resultaten. Tegen de Groesbekers werd nipt met 2-3 verloren en SES hield stand tegen de sterke Nijmegenaren; 1-1.

Voor beiden wordt dit unieke duel de tweede bekerwedstrijd. De fusieclub speelde eerst tegen nieuwbakken derdeklasser Estria verrassend maar knap gelijk; 2-2. De geel-zwarten hadden geen enkele moeite met VCO uit ’t Oventje. Zij wonnen eenvoudig met 5-0. Donderdag 5 september rond de klok van tien uur weten we hoe de eerste derby tussen DWSH’18 en SES is verlopen.


De nieuwe indeling Klasse F voor seizoen 2019 – 2020 voor 1e elftal

 1. DWSH’18
 2. Astrantia
 3. HBV
 4. GVV’57
 5. Holthees-Smakt
 6. HRC’27
 7. Menos
 8. Merselo
 9. Leunen
 10. Sambeek
 11. SVOC
 12. SVS
 13. Resia
 14. VCA

Nieuwe ereleden en veel jubilarissen tijdens Algemene Ledenvergadering

Misschien dat het weer zorgde voor een mindere opkomst, maar de betrokkenheid tijdens de vergadering was groot. Ook werden er deze avond verschillende mensen in het zonnetje gezet. Wegens jarenlange inzet voor onze (oude) verenigingen of voor jarenlang lidmaatschap.

Gehuldigd:

25 jaar lid:
Erik Geurts

50 jaar lid:
Arnold van Beek

Ere leden:
Peter Cornelissen
Henry van der Cruijsen

Jubilarissen niet aanwezig en worden op een later moment gehuldigd:

25 jaar:
– Willem Aben
– Rob van Aerts
– Tom van Belicum
– Kevin van Grunsven
– Elly Janssen
– John Peterse
– Rudie Selten
– Marco Teunissen

40 Jaar:
Robert Manders

50 Jaar:
Sjef Janssen
Hendrik Janssen
Math Broeren.


Kille-Cup onder een nieuwe vlag

Heerenveen allereerste winnaar jeugdtoernooi DWSH ‘18

WILBERTOORD – Aan het eind van het eerste voetbalseizoen van DWSH ’18 is er dan toch weer dat evenement dat nooit verandert: het fameuze Kille-Cup toernooi. Al is het dit jaar natuurlijk voor het eerst niet langer namens De Willy’s, maar onder de nieuwe naam die de voetbalvereniging heeft aangenomen na de fusie met SC Sint-Hubert, vorig jaar. De sfeer op en rond ‘stadion De Binding’, ook al een nieuwe naam, is er niet minder om. Heerenveen wordt de allereerste winnaar onder de vlag van DWSH ’18.
Al bijna vijf decennia lang is het in Wilbertoord het meest indrukwekkende evenement op de voetbalkalender: ‘de Kille-Cup’. En op de 49e editie (de aftrap was in 1971) zijn er ook Sint-Hubertse voetballertjes bij. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni kropen 42 jeugdleden van DWSH ’18 opnieuw in de huid van een speler uit de vaderlandse Eredivisie. Natuurlijk, meedoen is belangrijker dan winnen, maar de Kille-Cup winnen, is helemáál een ervaring voor het leven. Heerenveen was eerder in 2000 succesvol.

Traditie
Voor het eerst spelen de teams een dubbele competitie, waarin ze elkaar dus twee keer tegenkomen. Op die manier zijn er dertig wedstrijden, waarvan het eerste blok op vrijdagavond wordt afgewerkt. In een overweldigende entourage komen de spelertjes het veld op en worden ze aan het publiek voorgesteld door heuse stadionspeakers, ook al zo’n traditie. Alle spanning, wekenlang opgebouwd tijdens oefenpotjes en het vaantjes maken, moet nu omgezet worden in voetbalplezier. Ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes, ooms en tantes; ze zijn er allemaal.

Na de eerste dag gaan PSV en Heerenveen aan de leiding, al zegt dat in de regel niet alles voor de dag van morgen. Samen met dertig begeleiders, die al net zo uitkijken naar dit toernooi als de spelertjes zélf, doen de jeugdleden die avond nog een fotobingo in het dorp. De nachtrust is voor de meesten andermaal aan de korte kant en dat is een dag later op het veld soms ook te zien: het past allemaal in de dramatiek die bij het toernooi hoort. Maar de weergoden werken fantastisch mee en de frietjes met snack smaken natuurlijk meer dan ooit. De grote loterij, met gesponsorde prijzen, spekt intussen de jeugdkas.

Meest trefzeker

Vast onderdeel is de strijd om de penaltybokaal. Bastiaan Niks houdt zijn zenuwen het best in bedwang en is het meest trefzeker. Bij de bovenbouwspelers mag Ties v.d. Cruijsen zich een jaar lang penaltykoning noemen. Inmiddels tekent zich in de poulerondes voorzichtig een eindstand af. Na dertig poulewedstrijden gaat de strijd om de vijfde plaats tussen Ajax en AZ. Voor de Amsterdammers was het een lang seizoen: pas na penalty’s worden zij moeizaam vijfde. Derde wordt Feyenoord, ten koste van Vitesse.
De finale gaat tussen PSV en Heerenveen. PSV laat, net als in de competitie, aan het eind wat steekjes vallen. De Friezen scoren al binnen tien seconden, om er na twee minuten al 2-0 van te maken. Uiteindelijk wordt het nog 3-0 en grijpt Heerenveen de Kille Cup, uitgereikt door niemand minder dan Jan Cornelissen junior, zoon van de naamgever van de beker.

De Harry v.d. Linden-aanmoedigingsprijs is voor AZ. Alle spelertjes gaan met een herinneringsvaantje en de heuse DWSH-rugzak naar huis. Velen gaan thuis direct onder de wol…


Seizoen afsluiting s.v. DWSH’18 op “Het Breexsel”


John van Geenen nieuwe trainer DWSH’18

Met ingang van het seizoen 2019-2020 is John van Geenen de nieuwe hoofdtrainer van DWSH’18. De geboren Millenaar is de opvolger van Marco Bennehey die na één jaar vertrekt bij de fusieclub uit Wilbertoord en Sint Hubert. Met de keuze voor DWSH’18 zet John weer een stap in de regio.

Van Geenen begon met voetballen bij Juliana Mill. Tussen 1982 en 1986 speelde hij 43 wedstrijden voor N.E.C.. In deze periode heeft hij onder meer in Camp Nou tegen FC Barcelona gespeeld. Hierna speelde hij nog profvoetbal bij TOP OSS en nog voor de amateurs van O.S.S.’20, JVC Cuijk en Juliana Mill om vervolgens af te sluiten bij SV Estria. Van Geenen werd na zijn trainingscursus trainer van HBV en RKSV Volkel. In 2016 stapte hij over van RKVV Volharding naar Overasseltse Boys.

Na drie seizoenen Overasseltse Boys stapt de 54-jarige inwoner van Escharen over naar de in 2018 opgerichte fusieclub. Mogelijk kan hij op grootste wijze afscheid nemen, want zijn ploeg bezet een derde plek op de ranglijst met drie punten achterstand op de koploper. Met John verwacht DWSH’18 een gemotiveerde en gedreven opvolger van Marco Bennehey gevonden te hebben die weer verder stappen kan zetten met deze jonge ploeg.

John, van harte welkom bij onze club!


SNERTRAINING: 18 DECEMBER

De Herbstmeister is een gezellige avond met alle seniorenteams (Heren, Dames en Veteranen) en de JO19. Met alle aanwezige spelers worden teams gemaakt en deze teams spelen tegen elkaar in een toernooitje.

Na de training zal er in de kantine snert, pullen, muziek en versnaperingen klaarstaan. Als iedereen aanwezig is in de kantine zal de prijsuitreiking beginnen en zal daarna het feest beginnen.

Herbstmeister is dit jaar op 18 december. Iedereen moet aanwezig zijn om 19.30 uur op Sportpark Het Breexsel. De training zal ongeveer een uur duren en daarna wordt het samen gezellig zijn verder voortgezet in de kantine. Vergeet dus niet om op de fiets te komen!

 

 

 

 

 

 


Openingsfest en Oktoberfest 30 september op Sportpark “De Binding”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Eindfeest De Willy’s

Zaterdag 16 juni werden tijdens ons zeer gezellige eindfeest de nodige mensen in het zonnetje gezet.
Leon Jacops was 25 jaar lid, Piet Kremers en Johnny Broeren waren 50 jaar lid

Er waren meer leden met jubilea maar deze waren niet aanwezig. Het bestuur zal bij hen nog op bezoek gaan.
Verder werden een aantal personen vanwege hun staat van dienst verkozen tot Lid van Verdienste:

 • Toon Willems, jarenlang kundig jeugdleider
 • Jan “de Kil” Cornelissen, al een eeuwigheid veteranen coach
 • Koos van Overdijk, diverse vrijwilligerstaken, waaronder het laatste seizoen in de fusiecommissie
 • Heidi Willems, vanwege haar verdiensten voor de club en dan met name voor de afdeling vrouwenvoetbal

Tiny van Daal werd vanwege zijn jarenlange inzet voor de club als secretaris van de vereniging benoemd tot ERELID van v.v. De Willy’s, de hoogst haalbare onderscheiding.

Naast Tiny werd er van een aantal andere bestuursleden afscheid genomen; Ronny Jans, Ton van Aerts en Jörg Oppers gaan niet verder in het nieuwe bestuur van DWSH.

Bij binnenkomst was het jubileumboek in te zien, en kon men deze bestellen. Deze kunnen volgende week maandag tussen 7 en 8 in de kantine worden opgehaald en betaald. Het is overigens nog steeds mogelijk om een boek (eventueel in combinatie met het oude boek) te bestellen. Ook de makers van dit boek werden zaterdag bedankt.

Al met al een zeer geslaagde laatste feestavond van De Willy’s. Op naar DWSH’18 !

 


73 jaar De Willy’s Het einde van onze (cult) club

Het eindboek van De Willy’s is naar de drukkerij!

In een maandje is dit door vier vrijwilligers in elkaar gezet. Resultaat? 113 pagina’s, 29048 woorden en heel veel foto’s. Per trainerstijdperk wordt er gekeken naar de prestaties van alle elftallen en de bijzondere gebeurtenissen van dat jaar. Dit alles wordt aangevuld door alle activiteiten en memorabele momenten.

Het is een vervolg op het 50-jarige jubileumboek en geeft, na een historische terugblik in vogelvlucht, de laatste 23 jaren De Willy’s weer!
Wil je dit boek hebben? Tijdens de feestavond op 16 juni voor leden ligt er een lijst waarop je kunt intekenen.

Tevens kun je ook een persoonlijk berichtje sturen naar Jorg, Heidi, Wouter en Rob of een mailtje sturen na dewillys@hotmail.com

Je hebt de mogelijkheid om het nieuwe boek te kopen, maar ook het ‘oude’ jubileumboek zal in een combi worden aangeboden, zo lang de voorraad strekt! Geef dit in je berichtje of mailtje even aan. Prijzen worden later nog gecommuniceerd.

Er zal een datum gepland worden om de boek(en) op te halen in de kantine.


G E Z O C H T……G E Z O C H T……G E Z O C H T……G E Z O C H T

Ben jij iemand of ken jij een of twee mensen die voor een goede bijverdienste  een weekend lang de toiletten willen onderhouden op de volgende tijden:

Vrijdag 8 juni:
20.30 / 23.00 / 02:00

Zaterdag 9 juni
09.00 / 12.00 / 18.00 / 22.30 / 02:00

Zondag 10 juni
09:00 / 12.00 / 15.30

Per toiletronde ben je ongeveer 1,5 uur kwijt

Voor info neem contact op met ons via Facebook of dannyjacops@hotmail.com


FEESTELIJKE AFSLUITINGSZONDAG BIJ DE WILLY’S

Zoals bekend gaat De Willy’s vanaf komend seizoen samen met SC St Hubert verder onder de naam DWSH’18. Dat betekent dat komende zondag het eerste elftal voor het laatst onder de naam De Willy’s zal voetballen. Dat willen we feestelijk afsluiten en daarom is er door bestuur, vrijwilligers en supportersvereniging een programma in elkaar gezet.

Om 10:00 spelen onze dames een huldigingswedstrijd tegen SV Deurne. Afgelopen zondag werden ze, helaas een uur na afloop van hun wedstrijd, onverwacht kampioen omdat de concurrent verloren had. Dit willen we uiteraard op gepaste wijze nog een keer goed vieren en dat doen we komende zondag. Wij hopen dat veel toeschouwers onze dames belonen voor hun inzet voor dit seizoen!

Het tweede elftal en derde elftal spelen ook thuis. Ook voor deze twee teams is het de laatste thuiswedstrijd onder de naam De Willy’s, al moet worden opgemerkt dat het tweede team al min of meer onder de naam DWSH acteert, omdat het een mix is van Wilbertoordse en Sint Hubertse spelers. Zij spelen om 11:00 tegen HBV 2. Het derde elftal speelt om 10:00 tegen FC De Rakt 6.

Voor de kleintjes wordt ook gezorgd, zo is er een zandbak, een luchtkussen en mogelijkheid tot schminken. Ook zijn er braskaarten te koop waarmee snoep, ranja en frietjes te verkrijgen zijn.

Om 14:30 trapt De Willy’s 1 af voor een historische wedstrijd en wel tegen Vios’38 uit Beugen. Die ploeg is nog vol in de race voor nacompetitie dus zal niets cadeau doen. We verwelkomen de mensen uit Beugen van harte, en zijn de club dankbaar voor het meewerken van het omzetten van de wedstrijd. De aftrap van deze wedstrijd zal worden verricht door (één van de) bekendste voetballers met de naam Willy in de voetbalgeschiedenis. Niemand minder dan Willy van der Kuijlen (ofwel “Skiete Willy”), all-time topscorer van PSV met 308 doelpunten, zal de bal voor het eerst naar voren tikken.

Tijdens (en na) de wedstrijd zijn er volop drankjes en eten te verkrijgen en na de wedstrijd is er tevens muziek met medewerking van DJ Job Nooijen wat tot in de avonduurtjes zal doorgaan.
De entree op deze dag is gratis, wel zullen er lootjes worden verkocht voor een levensmiddelenpakket, een pakket met souvenirs van De Willy’s (sjaal, paraplu, mini-dress), een shirt van De Willy’s gesigneerd door de spelers, en een PSV-shirt met handtekening van Willy van der Kuijlen. De trekking zal op ludieke wijze worden verricht in de rust van de wedstrijd.

Kortom een mooi programma, het weer wordt prima dus wij hopen op heel veel publiek op deze zeer speciale laatste zondag voor De Willy’s!


Vacature trainer voor JO19

Sc. St. Hubert / v.v. de Willy’s volgend seizoen SC. DWSH ’18 zijn voor het seizoen 2018- 2019 op zoek naar een trainer voor onze 2de jaars JO19- junioren.

Dit team strijdt voor het kampioenschap in de 3de klasse.

Wij zoeken een trainer die:

 • De JO19 twee keer in de week traint: 1x in Wilbertoord en 1x in St. Hubert en op zaterdag de coaching van de wedstrijden voor zijn rekening neemt.
 • Spelers individueel en het team beter weet te maken.
 • Discipline, waarden en normen hoog in het vaandel heeft staan.
 • Sterk is in positief coachen tijdens trainingen en wedstrijden.
 • Goed kan communiceren en samenwerken met de leiders/ trainers JO17 en senioren.
 • In het bezit is van TCIII, JVT
 • Af en toe bij de trainingen aanwezig is van de overige bovenbouw elftallen om desbetreffende trainers tips te geven op het gebied van het verzorgen van trainingen.
 • Betrokkenheid toont bij beide verenigingen.

 

Interesse in bovenstaande vacature? Mail dan uw gegevens en CV naar jeugdscsthubertdewillys@gmail.com


Laatste thuiswedstrijden v.v. De Willy’s 27 mei 2018


Nieuws v.v. De Willy’s voor de maand mei

Fusie nieuws De Willy’s/Sc St Hubert

Leden stemmen massaal vóór fusie De Willy’s en SC St. Hubert
De Willy’s en SC St. Hubert gaan definitief fuseren. De leden van de beide voetbalclubs stemden dinsdagavond tijdens de extra Algemene Ledenvergadering met een overgrote meerderheid voor de plannen.
De fusievereniging uit Sint-Hubert en Wilbertoord heeft meer dan 600 leden.

Samenwerking

De zegen van de leden lag voor de hand. De clubs trekken al sinds de zomer van 2012 samen op bij de jeugd. De afgelopen jaren kwamen daar de mixteams bij de senioren – lagere mannen en vrouwenteams – bij. De eerste elftallen spelen tot de zomer nog wel apart. Volgend seizoen staat een grote selectie onder leiding van trainer Marco Benneheij. Bij St. Hubert stemden 135 leden voor en 5 tegen, bij De Willy’s 191 voor en 1 tegen.

NAAM – TENUE – LOGO

Bij een grote opkomst bij van Rossum Troost is gekozen voor de naam – tenue voor de nieuwe vereniging.
Naam wordt officieel: sv DWSH’18.

Tenue
Over het logo was men het over eens dat het terug moet naar de tekentafel. Iedereen heeft weer de mogelijkheid om zijn creatieve geest te laten werken. Deadline voor indienen is gesteld op 7 mei op adres wim@wimgovers.nl

Beide besturen zullen daar weer een keuze uit voorleggen aan de leden.

Met dank aan van Rossums Troost voor hun geweldige ontvangst.

Dames stranden in halve finale beker

Voor onze dames zit het bekertoernooi er helaas op.
Een heuse beusreis was voor de supporters geregeld en omdat er ook nog veel mensen zelf waren gereisd was het behoorlijk druk langs de lijn.
In een prachtige halve finale in Grubbenvorst kwamen de dames via Kelly Smits voor rust op voorsprong.
Na de rust maakte GFC’33 twee doelpunten maar de dames rechtte de rug en kwamen via een prachtig uitgespeeld doelpunt van Anita Bens langszij. Ondanks enkele grote kansen voor De Willy’s bleef het 2-2.
De beslissing moest vallen via strafschoppen en daar bleek de thuisploeg wat koeler en zij wonnen met 3-0.
Al met al een prima prestatie van onze dames waar ze erg trots op kunnen zijn.
Wel zijn ze nog volop in de race voor het kampioenschap dus kom ze gerust aanmoedigen.

 

Jubilarissen bij De Willy’s

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens het zeer gezellige kaderfeest en een optreden van de straatwerker uit Groesbeek werden de volgende vrijwilligers in de bloempjes gezet voor hun verdiensten voor De Willy’s de afgelopen jaren.
40 jaar kaderlid Dien Daverveld,
25 jaar kaderlid Ria Van Berlicum, Anja van Daal en Ton van Aerts,
12,5 jaar kaderlid Mark Verbruggen en Willem Hermens.
Alle jubilarissen nogmaals bedankt voor alles wat jullie voor de club gedaan hebben en nog doen.

Schoolvoetbaltoernooi

Bij het jongens en meisjes voetbal was er 1 poule van 4 teams Er waren vele spannende wedstrijden en er werd weer veel gescoord.
Bij de jongens was dit jaar de winnaar De Lens en bij de meisjes werd De Kameleon de winnaar.
Beide teams mogen naar de regiofinale op 18 mei in Nuland.

 

Aktiviteiten/Toernooien komende maand

Wedstrijden Senioren
Door de afgelastingen in februari zijn er ook al wedstrijden door de week in gepland door de KNVB en in de Meivakantie en met Hemelvaart en zelfs op 3 juni. Er volgen nog verplaatsingen naar door de week.

De “LAATSTE” wedstrijden van De Willy’s

Deze vinden plaats op zondag 27 mei, alle Heren en Dames teams spelen dan thuis in Wilbertoord, de laaste thuispeeldag onder De Willy’s vlag.
Deze dag zal leuk worden aangekleed met diverse extra activiteiten. Hiervoor zal nog een mooie aankondiging worden gemaakt met het programma van die dag. Hou ook Facebook en onze site in de gaten.

Jeugd

De afgelastte wedstrijden zijn ook ingepland op de zaterdagen van de meivakantie en 2 juni tijdens de Kille-Cup. Hierdoor zijn er vele verzoeken voor uitstel van die wedstrijden verwerkt dus die worden allemaal verplaatst naar door de week.
Raadpleeg je leiders en Voetbal.nl.

De Willy’s/sc St Hubert JO11-1 halve finalist KNVB beker
Op woensdag 23 mei speelt ook De Willy’s/sc St Hubert JO11-1 voor de 1/2 finale KNVB beker thuis tegen Volharding JO11-2 aanvang 18.45 uur in St Hubert.
Noteer deze datum alvast in je agenda en jongens heel veel succes.

Kille-Cup:

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni wordt de 48ste editie van de Kille-Cup gespeeld, zie elders in Willy’s Venster de indeling.

Damestoernooi:

Op vrijdag 8 juni en zaterdag 9 juni en zondag 10 juni wordt de 6e editie van het damestoernooi gespeeld waarvoor zich op dit moment het max aantal van 40 teams hebben aangemeld uit het gehele land.
Zie ook http://wilbertoordonline.nl/ned/damestoernooidewillys

Jaarlijkse schoonmaak

Maandag 11 juni is de grote schoonmaak, de opzet is gelijk aan vorig jaar daags na het Damestoernooi. Vele handen maken het werk licht.

Slotfeest

Op zaterdag 16 juni is er voor alle leden en aanhang een feestavond, een soort slotfeest. Hiervoor zal een persoonlijke uitnodiging volgen.


De Willy’s/ s.c. St.Hubert JO11-1 door in Beker

De Willy’s/ s.c. St.Hubert JO11-1 zijn woensdag met een overwinning tegen Vianen Vooruit/HBV JO11-1 met 2-9 een ronde verder in de beker.

Proficiat en veel succes in de volgende ronde.


Kaderfeest vrijdag 20 april

In verband met Koningsdag zal het kaderfeest dit jaar niet plaatsvinden op de laatste vrijdag van April, maar één week eerder, dus VRIJDAG 20 APRIL.

Je krijgt hierover nog bericht.


Wederom groot internationaal deelnemersveld Easter Open 2018!


In het paasweekend van 30 maart – 1 april vindt de 19e editie van het Easter Open toernooi plaats en ook op het sportpark van De Willy’s.
Ook dit jaar is het internationale jeugdvoetbaltoernooi Easter Open weer volledig bezet tijdens Pasen. Op maar liefst 15 locaties in Zuid-Nederland, 3 locaties in West-Nederland en 2 locaties in Oost-Nederland komen tijdens deze drie dagen meer dan 600 enthousiaste jeugdteams hun voetbalkunsten vertonen. Speelstijlen uit 15 verschillende landen zullen zich meten met elkaar in een onderling toernooi. Dit jaar zijn de eyecatchers van het toernooi teams uit Zuid Afrika en Mozambique.

Het toernooi wordt gespeeld op de sportparken van: Beugen, Gennep, Heijen, Langenboom, Mill, Odiliapeel, Oeffelt, Oploo, Sint Hubert, Stevensbeek, Uden, Venhorst, Volkel, Wanroij, Wilbertoord (Zuid), Sassenheim, Lisse, Noordwijkerhout (West), Gramsbergen en Coevorden (Oost).
Geheel volgens traditie wordt er ook dit jaar weer een officiële opening georganiseerd. Dit jaar vindt de opening vrijdag 30 maart plaats op het sportpark van RKSV UDI’19/CSU.

Naast de gebruikelijke vlaggenparade, waarin alle deelnemende landen worden gepresenteerd, zal er een live optreden te zien zijn van coverband BB-COOL. Dit jaar kan de jeugd zich vermaken tijdens de Easter Open(ing) Cup, waarin verschillende voetbal- en behendigheidsoefeningen zijn uitgezet. Het publiek kan zich eveneens vermaken met demonstratiewedstrijden Walking Football en G- voetbal. Als klapper op de vuurpijl zal de avond rond de klok van 21.30 uur afgesloten worden met een spectaculaire vuurwerkshow.

Bovendien wordt er tijdens de opening aandacht geschonken aan het thema van 2018. Gedurende het toernooi staat het thema ‘Respect’ centraal. Respect voor de trainer/leider, Respect voor de tegenstander, Respect voor de scheidsrechter en Respect voor de medespeler. De organisatie van de Easter Open is namelijk van mening dat er zonder Respect geen voetbalwedstrijd mogelijk is.

Na de opening worden op zaterdag 31 maart de eerste wedstrijden gespeeld, gevolgd door de finale ronden op zondag 1 april. Elke deelnemer gaat naar huis met een leuke attentie. De nummers 1 tot en met 4 ontvangen een beker, waarbij de nummer 1 ook nog naar huis mag met de ‘Easter Open Trofee’. Ieder team speelt twee dagen, onafhankelijk van de prestatie. Alle leeftijdsgroepen worden verdeeld in poules van vier, vijf of zes teams, waarbij zij de eerste dag teams van verschillende nationaliteiten treffen. Op de tweede dag komen alle sterkste teams bij elkaar voor de finalerondes.

Als toernooiorganisatie hopen wij natuurlijk dat u de voetballers en voetbalsters komt aanmoedigen. Iedereen is van harte welkom. Graag zien wij u terug in het paasweekend van 30 maart – 1 april tijdens het Easter Open 2018!


BUSREIS GRUBBENVORST

Zoals jullie weten hebben onze dames de halve finale bereikt van de regiobeker. Na een knappe winst in de kwartfinales op Schijndel wacht nu een laatste horde voor de finale in Grubbenvorst waar De Willy’s het op moeten nemen tegen GFC’33.

Het lijkt ons prachtig als we daar met een groot aantal supporters aanwezig zijn om onze dames richting de finale te schreeuwen. Om zoveel mogelijk mensen die mogelijkheid te bieden heeft het bestuur besloten om een busreis te organiseren.


Om deze reis door te laten gaan is een minimum opgaaf van 40 reizigers benodigd. Daarom willen we iedereen verzoeken om VOOR 1 APRIL aan te melden via email jorgoppers@home.nl met daarin je naam en hoeveel personen. VOL=VOL dus wacht niet te lang ! Om de kosten enigszins te drukken vragen wij een kleine eigen bijdrage van 5 euro p/p, die contant betaald mag worden bij vertrek.

De wedstrijd wordt gespeeld op donderdag 22 april om 19:30. Bij voldoende interesse zal de bus rond 18:30 vertrekken bij de kantine, exacte tijd volgt nog, en direct na de wedstrijd weer terugkeren.

Wij gaan er vanuit dat er voldoende interesse zal zijn om deze leuke trip mogelijk te maken!!!


UPDATE FUSIE

Helaas bleek de datum die we eerder publiceerde juridisch niet haalbaar ondanks hard werk van betreffende commissie. Na vele inspanningen is één en ander nu duidelijk en kan een datum worden vastgelegd.

Na de inloopavond die maandag 19 maart van 20:00 tot 22:00 in onze kantine zal plaatsvinden (een persoonlijke uitnodiging hiervoor ontvangen de leden in de komende dagen) zal de uiteindelijke stemavond plaatsvinden op:
DINSDAG 17 APRIL

Ook hiervoor ontvangen jullie een (separate) persoonlijke uitnodiging.
Bij goedkeuring op 17 april zal op maandag 23 april een eerste bijeenkomst plaatsvinden met de leden van de nieuwe fusievereniging die op die avond hun stem kunnen uitbrengen op naam-tenue-logo. Uiteraard komt ook hiervoor nog een uitnodiging.

! Noteer deze data in ieder geval alvast in je agenda !


Laatste derby De Willy’s 1 – s.c. St. Hubert 1 zondag 11 maart 2018

DERBY-COUNTDOWN; 3 DAYS TO GO!
Vandaag de laatste dag om voor trainers Jeroen en Martin de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ te zetten. De laatste kans de om de boel op scherp te zetten voor niks minder dan 3 punten!

?Met deze promo (geluid aan!) proberen we ook supporters warm te maken voor de allerlaatste derby tussen onze dorpen.? Klik hier voor de promo

ZONDAG 14.30 UUR: DE WILLY’S – SC ST. HUBERT


Maandag 12 maart bijeenkomst met Pol van Boekel

 

De scheidsrechtersvereniging Boxmeer-Cuijk en omstreken (COVS) die regelmatig voor hun bijeenkomsten gebruik maken van onze kantine organiseren op maandag 12 maart een open avond met als gastspreker Betaald Voetbal scheidsrechter Pol van Boekel.

Ook voor onze leden een leuke avond. Anekdotes over wedstrijden maar er is ook ruimte voor een 1-op-1 gesprek.

Aanvang 20:00 uur Kantine v.v. De Willy’s

 


Marco Bennehey eerste oefenmeester fusievereniging

De besturen van SC. St. Hubert en v.v. De Willy’s zijn verheugd te kunnen melden dat zij overeenstemming hebben bereikt met Marco Bennehey voor het hoofdtrainerschap van de selectie van de fusievereniging die, na goedkeuring van de leden in maart, volgend seizoen zal ontstaan.

Met Bennehey halen de clubs de gewenste ervaren trainer uit de regio binnen, die bekend is met het (h)echte verenigingsgevoel van dorpsclubs.

De 51-jarige oefenmeester was eerder actief bij Excellent, Montagnards en Vianen Vooruit. Momenteel is hij bezig aan zijn 3e seizoen bij Achilles Reek, de plaats waar Bennehey ook woonachtig is. Met Achilles draait hij verrassend mee bovenin in de 4e klasse na een spectaculaire opmars uit de 6de klasse. Als voetballer speelde Bennehey vele jaren in het eerste elftal van Toxandria.

Primaire doelstelling voor Bennehey is de sportieve integratie van 2 verenigingen naar 1 spelersgroep.


IN MEMORIAM….. Rinus van Driel

Op 11 januari 2018 bereikte ons het droevige bericht dat onze vrijwilliger Rinus van Driel op 54 jarige leeftijd was overleden.

Sinds zijn pré-pensionering maakte Rinus zich als vrijwilliger verdienstelijk bij v.v. de Willy’s, Rinus zorgde ervoor dat de lijnen op de voetbalvelden wekelijks getrokken werden. Een taak die hij met veel enthousiasme en plezier vervulde.

Wij wensen zijn zus Marjo, haar kinderen en verdere familieleden heel veel sterkte om dit grote verlies te kunnen verwerken.

Rinus, rust zacht!


Willy’s Venster nieuws januari 2018

De Willy’s wenst iedereen een gezond, voorspoedig en sportief 2018

Fusie nieuws De Willy’s/Sc St Hubert

De tweede leden info avond om de aanwezigen bij te praten over de vorderingen van het Fusieplan is gehouden op maandag 11 december.
De 60 belangstellenden kregen middels de beamer 3 presentaties voorgelegd. Na afloop van de bijeenkomst was iedereen onverminderd positief en konden de fusie-commissie-leden weer enkele zeer bruikbare tips meenemen naar hun volgende sessie.

Nadat de vergadering toestemming had verleend aan de fusie commissie om op deze voet verder te gaan, werd aan de leden gevraagd om hun input te leveren voor:
1. Naam nieuwe vereniging
2. Nieuw verenigingslogo
3. Nieuwe tenue (binnen de kleuren zwart/blauw/wit, met broek en
    sokken erbij)
4. Nieuwe naam sportpark

Leden en Jeugdleden van De Willy’s, die hier ideeën over hebben, mogen deze insturen via email naar jorgoppers@home.nl. De eerste inzendingen hebben we reeds ontvangen, insturen kan tot 1 februari a.s.

Nieuwe trainer Fusieclub

De besturen van v.v. De Willy’s en SC St Hubert hebben besloten om het eerste elftal van de nieuwe fusieclub van start te laten gaan met een nieuwe hoofdtrainer. Dit onder voorbehoud dat de leden in februari/maart 2018 zullen instemmen met de definitieve fusie.
Dat betekend dat de contracten van de huidige hoofdtrainers Jeroen Denissen (v.v. De Willy’s) en Martin Kaus (SC St Hubert) niet verlengd zullen worden. Hoewel beide verenigingen zeer tevreden zijn over de inzet en verrichtingen van de beide trainers, kiezen ze wel overwogen toch voor een nieuw gezicht.
Beide besturen bedanken Jeroen en Martin voor hun inzet en wensen ze heel veel succes met hun verdere trainersloopbaan.

Start wedstrijden Senioren

De competitie start voor Heren 1 weer op 28 januari thuis tegen Ruwaard.
De Willy’s H2, H3 en VR2 starten de competitie weer op 4 februari.
Het totale programma senioren voorjaar 2018 staat op de site De Willy’s Klik hier
Najaar kampioenschap De Willy’s/Sc St Hubert JO11-1

Zaterdag 23 december is er een beslissingswedstrijd gespeeld tussen De Willy’s/Sc St Hubert JO11-1 – De Ouders JO/MO50 daar hun laatste wedstrijden afgelast waren.
Na een spannende maar eentonige wedstrijd die wederom ook werd gewonnen met maar liefst 8-1 en zo de ongeslagen status uit de competitie met 0 verliespunten werd behouden en het feest barstte los.
De kampioenvlag werd gehesen en met z’n alle op “de platte kar” van Lucassen Grondwerken BV om het gebruikelijke rondje, met veel getoeter door St Hubert en Wilbertoord te maken.
Tot slot waren er frietjes met snacks en ranja in de kantine in St Hubert.
Tijdens de nieuwjaarsreceptie in St Hubert op 7 januari worden ze nogmaals gehuldigd.
Wij willen de spelers en leiders nogmaals feliciteren met het behaalde kampioenschap.

Zaalwedstrijden en start voorjaarsreeks jeugd

De jongste jeugd speelt vanaf 6 januari in de zaal, het programma hangt in kastje bij d’n Turf en op de site klik hier.

Op dit moment is de voorjaarsindeling voor de jeugd nog niet bekend. Raadpleeg kastje bij d’n Turf voor oefenwedstrijden veldvoetbal. De start van de voorjaarsreeks op het veld is op 24 februari.

WINTERLOOP Klik hier

WINTERWANDELING Klik hier


Vacature: Hoofdtrainer seizoen 2018/2019

Onze verenigingen SC St.Hubert (Sint Hubert) en vv De Willy’s (Wilbertoord) zijn momenteel in een fusie-traject, dat zich aan het einde van dit seizoen mag voltrekken. Hierbij is gekozen om met een nieuwe hoofdtrainer te starten en zal er afscheid genomen worden na dit seizoen van Jeroen Denissen en Martin Kaus.

De nieuwe vereniging zal ongeveer 550 leden tellen en kent 2 sportparken in de kerkdorpen van de gemeente Mill en Sint Hubert. De jeugdafdelingen van de verenigingen zijn enkele jaren geleden al samen gegaan.

De hoofdtrainer is verantwoordelijk voor het 1ste elftal en zal nauw samenwerken met de technische staf van de selectie. We zoeken een hoofdtrainer die de nieuwe selectie kan motiveren en zijn spelopvattingen goed kan overbrengen op de groep. Daarnaast verwachten we van de hoofdtrainer dat deze optreedt als boegbeeld van de vereniging.

De beide verenigingen spelen momenteel in de 5de klasse G, Zuid 2
Vergoeding is het gebruikelijke betalingsniveau van 4 of 5de klasse en zal een jaarlijkse overeenkomst zijn.
Voor meer informatie of sollicitatie met CV, kunt u bellen of mailen naar:

Frank v. Happen
Namens SC St.Hubert/ vv De Willy’s
frankvanhappen@hotmail.com
mob: 06-53619346

Reactietermijn: graag ontvangen we de sollicitaties vóór 8 januari 2018.


De Willy’s/St.Hubert J011-1 najaarskampioen

 

De jeugd J011-1 van De Willy’s/St.Hubert zijn zaterdag 23 december najaarskampioen geworden.

Ze zijn ongeslagen kampioen geworden en wij feliciteren alle spelers en leiders met dit resultaat.

 

 

 


NIEUWE TRAINER VOOR DE WILLY’S / SC ST HUBERT

De besturen van v.v. De Willy’s en SC St Hubert hebben besloten om het eerste elftal van de nieuwe fusieclub van start te laten gaan met een nieuwe hoofdtrainer.

Dit onder voorbehoud dat de leden in februari/maart 2018 zullen instemmen met de definitieve fusie. Dat betekend dat de contracten van de huidige hoofdtrainers Jeroen Denissen (v.v. De Willy’s) en Martin Kaus (SC St Hubert) niet verlengd zullen worden.

Hoewel beide verenigingen zeer tevreden zijn over de inzet en verrichtingen van de beide trainers, kiezen ze wel overwogen toch voor een nieuw gezicht.

Beide besturen bedanken Jeroen en Martin voor hun inzet en wensen ze heel veel succes met hun verdere trainersloopbaan.


INBRAAK IN KANTINE

In de  nacht van 15 op 16 november is er rond de klok van 4 ingebroken in de kantine van De Willy’s. Hierbij is behoorlijk wat schade aangericht aan sloten en deuren. Door snel handelen van onze vrijwilligers na het afgaan van het inbraak alarm zijn de daders snel gevlucht en hebben daarbij weinig tot niets meegenomen. Wij roepen eventuele getuigen met bruikbare informatie op zich te melden bij de politie.

 


Oktoberfeest zeer geslaagd

Op zondag 29 oktober was er op het sportpark voor de 2e keer het oktoberfeest voor alle leden van De Willy’s. Het was een mooi en geslaagde middag met veel muziek en bier en gezelligheid.

De organisatie had er alles aangedaan om er een mooi feest van te maken.

Voor enkele foto’s van deze middag en avond klik hier


DERBY SC ST HUBERT – DE WILLY’S

Komende zondag 5 november  is het weer zover, de derby waar iedereen vanaf begin van het seizoen reikhalzend naar heeft uitgekeken. Een uitwedstrijd en derby tegen fusiepartner SC St Hubert. Supporters van beide ploegen zullen blij zijn dat dit affiche weer op het programma staat, dit komt mede door inbreng van jonge spelers in beide selecties die jarenlang samen hebben gevoetbald in de combinatie de Willy’s – Sc St Hubert, waar ze zich gezamenlijk hebben ingezet voor een zo goed mogelijk resultaat.

En dan nu elkaars rivalen, in de goede zin van het woord. We hopen natuurlijk op een wedstrijd die kraakt, die de klassieker van 22 oktober jl. uit de boeken speelt en met een méér dan positieve inbreng van de veel tallige supporters uit beide dorpen. Kom op tijd want de organisatie van Sc St Hubert heeft niet stil gezeten en biedt spektakel rondom deze derby. Bij goed weer zal een drone tijdens de wedstrijd opnames maken die nadien op groot scherm zullen worden na beschouwd. Ook de voorbeschouwing die we allemaal kennen van tv, wordt niet uit de weg gegaan.

Voorbeschouwingen doen we ook hier. De laatste keer dat beide ploegen in competitie verband tegenover elkaar stonden in St Hubert was op 4 oktober 2015, ruim 2 jaar geleden. Dankzij een doelpunt van Niek vd Steeg eindigde die wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. Twee seizoenen daarvoor waren de druiven extreem zuur voor de blauw witten toen een 0-2 voorsprong werd weggegeven en met 3-2 werd verloren. De ontmoetingen van de laatste 20 jaar (officiële wedstrijden):

 • 2015/16 St Hubert – De Willy’s 1-1 (Niek vd Steeg)
 • 2013/14 St Hubert – De Willy’s 3-2 (Stein Jacops 2x)
 • 2010/11 St Hubert – De Willy’s 2-1 (Sjors Janssen)
 • 2008/09 St Hubert – De Willy’s 0-2 (Rob van Aerts, Tom van Lith)
 • 2003/04 St Hubert – De Willy’s 0-2 (Mario Hermens 2x)
 • 2002/03 St Hubert – De Willy’s 4-0
 • 2001/02 St Hubert – De Willy’s 2-0
 • 2000/01 St Hubert – De Willy’s 1-1
 • 1999/00 St Hubert – De Willy’s 1-2
 • 1998/99 St Hubert – De Willy’s 2-2

Dit seizoen gaat het moeizaam met beide ploegen. De Willy’s haalde slechts 1 punt, St Hubert nog geen enkel punt. Voor minstens één van beide ploegen komt daar zondag dus verandering in.

!!! WIJ WILLEN ALLE SUPPORTERS VAN DE WILLY’S OPROEPEN OM ZONDAG MASSAAL AF TE REIZEN NAAR SINT HUBERT OM DE BLAUW-WITTEN TE ONDERSTEUNEN !!!


Zondag 29 oktober oktoberfeest


KAARTAVONDEN VETERANEN DE WILLY’S

Op vrijdag 20 oktober starten we weer met de 1e kaartavond van de veteranen van de Willy’s. Vorig seizoen was jij van de partij en hopelijk in het nieuwe seizoen ook weer.

Bij de Willy’s bestaat de mogelijkheid om in de herfst/wintermaanden te rikken of te jokeren. Om hier te kaarten hoef je geen lid van de Willy’s te zijn.

De kaartavonden zijn altijd op VRIJDAGAVOND van 19:30 tot ± 23:00 uur. Kosten: 2,50 euro per avond.

De kaartdata:

 • 20 oktober 2017
 • 03 november 2017
 • 17 november 2017
 • 01 december 2017
 • 29 december 2017
 • 05 januari 2018
 • 26 januari 2018
 • 02 februari 2018
 • 16 februari 2018
 • 23 februari 2018
 • 09 maart 2018
 • 23 maart 2018

  Voor opgave en meer info:

  Ronnie Jans, tel. 0485-478700 of 06-38446367
  Jan Selten, tel. 0485-478515 of 06-12454383


Presentatiedag jeugdspelers

Onder grote belangstelling van de ouders zijn vrijdag 1 september weer de jeugdteams gepresenteerd van s.c St.Hubert/De Willy’s voor het seizoen 2017-2018

Wij wensen jeugdspelers en leiders/sters een mooi en sportief seizoen.

Foto-impressie klik hier

 


IN MEMORIAM….. Harrie van den Bungelaar

Op 17 augustus bereikte ons het droevige bericht dat ons (rustend) lid Harrie van den Bungelaar op 86 jarige leeftijd was overleden. Harrie is jarenlang lid van v.v. de Willy’s geweest en zelfs na zijn verhuizing naar Wanroij medio 2010 bleef hij onze vereniging een warm hart toedragen.

Wij wensen zijn kinderen, kleinkinderen en verdere familieleden heel veel sterkte om dit grote verlies te kunnen verwerken.

Harrie, rust zacht!

 


Voetballen op velden tijdens zomerstop

Tijdens de zomerstop tot begin van de eigen trainingen is het NIET TOEGESTAAN om op de velden te voetballen

Met dank voor uw medewerking

Bestuur v.v. De Willy’s

 


In memoriam Wim Hermens

Deze week bereikte ons het verdrietige bericht dat Wim Hermens is overleden in de leeftijd van 78 jaar.
Wim werd al op jonge leeftijd lid van De Willy’s waar hij samen met zijn broers iedere week ging voetballen.

Nadat hij de jeugdelftallen doorlopen had ging hij naar de senioren en ook toen hij trouwde en in Boekel ging wonen, bleef hij De Willy’s trouw en kwam jarenlang iedere zondag vanuit Boekel naar De Willy’s om te voetballen.

Dit bleef hij ook doen nadat hij zelf niet meer voetbalde en stond toen wekelijks langs de kant bij heren 1. Tot een aantal jaren geleden zijn gezondheid achteruit ging en dit niet meer mogelijk was.
Het familietoernooi was een evenement wat hij nooit oversloeg, ieder jaar stond hij langs de kant te genieten van het voetbal, maar ook van de gezelligheid op en langs het veld.

Een aantal jaren geleden is Wim nog gehuldigd omdat hij 50 jaar lid was van de vereniging, je zag hem genieten.

Wim rust zacht.


Afscheid van Koos van Overdijk bij veteranen De Willy’s

Zaterdag 1 juli hadden de veteranen weer de kermiswedstrijd en deze stond deze keer in het teken van het afscheid van Koos van Overdijk.
Om 15.00 uur werd gestart met de wedstrijd ouders/ kinderen waarna iedereen een penalty nam en met natuurlijk weer een erg gezellige derde helft.


Fusieplannen s.c. St. Hubert en v.v. De Willy’s

In het seizoen 2012-2013 werd bij wijze van proef een C-jeugd elftal van SC. St. Hubert en De Willy’s samengevoegd. Een jaar later ging de volledige jeugd samen. Het jaar daarop gingen beide jeugdbesturen op in één jeugdcommissie, bestaande uit leden van beide verenigingen. Ondertussen speelt de gehele jeugd in een voor hen speciaal ontworpen tenue, om uniformiteit uit te stralen.

Bij de dames speelden de laatste 2 seizoenen een gecombineerd elftal en komend seizoen, 2017 / 2018, is de gehele damestak samengevoegd. De laatste stap die is gezet is bij de selectie waar spelers van SC. St. Hubert het tweede elftal van De Willy’s zullen aanvullen. Dit team zal ook als De Willy’s/SC St Hubert 2 de competitie starten.

En zo wordt de samenwerking steeds intenser. De laatste stap die nu nog rest is een totale fusie. Beide besturen hebben het afgelopen seizoen hierover intensief overleg gevoerd en zijn gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat een fusie op korte termijn voor beide vereniging de beste en juiste oplossing is om een gezond voetbalklimaat te bieden aan haar leden.

Daarom is onlangs op beide jaarvergaderingen aan de leden het voornemen gepresenteerd om per seizoen 2018/2019 als fusievereniging verder te gaan. Hier is op beide vergaderingen positief gereageerd wat betekend dat een nog te vormen fusie commissie een jaar lang hard gaat werken aan de nieuwe vereniging. Deze zal onder een nieuwe naam aan de competitie starten.

De teams van deze fusievereniging zullen op beide locaties blijven trainen en spelen. Via extra ledenvergaderingen zal de achterban op de hoogte worden gebracht van de vorderingen.

Aan het einde van het lopende seizoen zal er op de ledenvergadering officieel gestemd worden over de definitieve doorgang van deze fusie.


JUBILARIS KADERFEEST 2017

 

 

Koos Overdijk gehuldigd als 25 jaar kaderlid

 

Koos alsnog gehuldigd als 25 jaar kaderlid. Koos was niet aanwezig op het kaderfeest.

Bestuur (vice voorzitter), Trainer lagere elftallen, trainer selectie, jeugdleider, inval selectietrainer 2006  kantinemedewerker, terreinmedewerker, veteranencommissie.

 


Nieuws voor de maanden juni en juli

Zomerstop, niet op de velden half juni en half augustus

In juni zal na het Damestoernooi , het groot onderhoud aan de velden plaats vinden.
De velden worden weer geëgaliseerd en de slechte plekken door gezaaid.
Het is niet toegestaan om tijdens de zomerstop na het groot onderhoud tot half augustus op de velden te voetballen.
Voetballen kan altijd op het “Allemansveldje” bij de fietscrossbaan of op het Pannaveld op St. Josephsplein.
Spreek elkaar er op aan, we hebben er ook met z’n allen na de zomer plezier van.

Jaarvergadering  maandag 26 juni

Rond half juni ontvangen de leden ouder dan 16 jaar de uitnodiging voor de algemene ledenvergadering.
Deze wordt gehouden op maandag 26 juni aanvang 20.00 uur in de kantine op het sportpark.

Aanvang trainingen en oefenwedstrijden seizoen 2017-2018 senioren

Raadpleeg kastje bij D’n Turf en de uitnodiging voor de jaarvergadering.

Adreswijzigingen en/of pasfoto spelerspas via secretaris

Verzoek om eventuele adreswijzigingen door te geven aan de secretaris Tiny van Daal, de gegevens van de ledenadministratie bij De Willy’s en de KNVB dienen correct te zijn i.v.m. correspondentie, verzekering, spelerspassen e.d.
Indien je nog een pasfoto voor de spelerspas dient in te leveren doe dit zo vlug mogelijk: Geen pas is niet spelen.

Aanvang seizoen 2017-2018 jeugd

Teamindelingen,  trainingen en (oefen)wedstrijden
Zodra deze bekend zijn (eind juni?) zullen deze gepubliceerd worden in “t Kastje” bij d’n Turf en op wilbertoordonline.nl.
Half juli ontvangen de jeugdspelers de infoblaadjes voor het nieuwe seizoen.

Meer informatie over De Willy’s

Voor programma, uitslagen, standen, foto’s, indeling teams en andere activiteiten van De Willy’s zie wilbertoordonline.nl/De Willy’s.


 

 47e Kille Cup is weer van start


Deelnemers finale voetbalquiz 2017

 

 

Voetbalquiz De Willy’s weer zeer geslaagd

Vrijdag 12 mei werd de jaarlijkse voetbalquiz georganiseerd. 14 teams, zowel jong als iets minder jong, deden een gooi naar de prijzen. Uiteindelijk waren het de broertjes Weerts die na een spannende finale, die zelfs met een barrage vraag eindigde, het duo Bart Derks en Joeij Mengerink wisten te verslaan.

De andere finalisten waren Jeroen Denissen/Fred Schreven (3e) en Rob van Aerts/Daan Nooijen (4e). Al met al een gezellige en geslaagde avond.

Voor de organisatoren was het de laatste keer dat zij organiseerden. Mocht je interesse hebben om dit volgend jaar op te pakken meld je dan even bij iemand van het bestuur.


Seizoenafsluiting 7 mei zeer geslaagd

Zondag 7 mei was weer de seizoenafsluiting van het seizoen 2016-2017. Dit gebeurd ieder jaar bij de laatste thuiswedstrijd van het 1e elftal.
Dit jaar werd dit weer georganiseerd door de supportersclub en voor het 1e jaar deden ze dit samen met de Korfbalclub “Klick ’15”.

Na enkele wedstrijden van de dames en heren werd afscheid genomen van enkele spelers/sters, leiders, verzorger en de trainer van het 1e. Hieronder een foto-impressie

We mogen terug kijken op een mooie en sfeervolle en gezellige afsluiting die tot in de late avond doorging met enkele jonge  leden die voor DJ speelde en er een leuke en muzikale middag en avond van maakte met een drankje en BB door Paul en Willem.

Voor een foto-impressie Klik hier


Voetbalquiz 2017

Ook dit jaar organiseren we weer een Voetbalquiz voor leden vanaf de B-jeugd (dus ook de jeugd van St Hubert die in de B of A combi spelen) en wel op vrijdag 12 mei, aanvang 19.30 uur. Verdedigen de winnaars van vorig jaar hun titel of gaat er een ander koppel aan de haal met de eerste plaats ?? Net als de laatste jaren is er een aparte quiz voor de dames. Inschrijven kan gewoon op de avond zelf, er wordt in koppels gestreden, en minimaal 1 persoon van het koppel moet lid zijn. Het is voor jong en oud, er komen vragen van nu en vroeger voor bij dus alle leeftijden maken evenveel kans.

 


 

 

Seizoenafsluiting zondag 7 mei

De jaarlijkse seizoensafsluiting met barbecue, drankjes, muziekjes en de uitreiking van de onderlinge periodes!
Voor alle elftallen, leden en iedereen die van een feestje houd.

 

 

 

 

 


v.l.n.r. Ronnie Jans, Harrie Cillissen, Bart Nabuurs

 

JUBILARISSEN KADERFEEST 2017

4 personen 12,5 jaar kaderlid, Bart Nabuurs, Ron Jans en Harrie Cilissen

Eddy Hurkmans niet aanwezig
Kantinemedewerker, leider H2, leider H1, jeugdleider diverse teams

Bart Nabuurs
Leider Heren 2 van 2004 t/m 2007
Kantinemedewerker 2007 t/m heden

 

Ron Jans
Jeugdleider, diverse seizoenen
Coördinator onderbouw
Veteranencommissie
Technische commissie
Scheidsrechter bij de jeugd
Sinds 2015 in HB
Terrein commissie, sinds het tragisch afscheid van Geert is Ron de man van het onderhoud

Harrie Cilissen
Sponsorcommissie 2004-heden
Kantine medewerker 2015-heden

v.l.n.r. Wim Rutten, Jan Selten, Henk van Daal

4 personen 25 jaar kaderlid, Henk van Daal, Wim Rutten, Jan Selten

Koos Overdijk niet aanwezig,
Bestuur (vice voorzitter), Trainer lagere elftallen, trainer selectie, jeugdleider, inval selectietrainer 2006  kantinemedewerker, terreinmedewerker, veteranencommissie.

Wim Rutten
Grensrechter H4         79-81
Grensrechter DA1        81-89
Grensrechter veteranen    05-heden
Terrein / gebouwen        95 – heden

 

Jan Selten
Vorig jaar al benoemd tot Lid van Verdienste maar kan niet vaak genoeg worden bedankt voor alle uren die hij hier spendeert.
Jeugdleider        93-95
Veteranencommissie    92-99
Bestuur supportersvereniging    92-06
Terreincommissie    04-heden
Maar natuurlijk vooral kantinemedewerker van 93 tot heden.

Henk van Daal
Trainer dames        70-72
Veteranencommissie    82- eind jaren 90
Grensrechter H1    84-88 / 92-93
Jeugdleider        90-96
Scheidsrechter        90-97
Scheids veteranen    09-10
Interieurverzorger    10-15
Terrein gebouw        11-heden, Henk lang aangestuurd

Sjef Janssen

2 personen 40 jaar kaderlid, Sjef Janssen
Piet vd Bungelaar niet aanwezig,
Piet zit al sinds 1977 in het entree hokje en heeft zo minimaal een ton aan omzet binnen geharkt.
Samen met Jo Emons

Sjef Janssen
Bestuurslid        71-76
Veteranencommissie    78-79
Kantinemedewerker    72-00    28 jaar
Supp.ver bestuur    93-05
Terrein/gebouw    11-heden        
in 2000 benoemd tot Lid van Verdienste