Winterfestijn, vergroenen voortuinen, hobbymarkt de Wester en Mannen van naam in Het 12uurtje

de Wester Mill 2021a

Zondag 24 oktober presenteren Tom Raaijmakers en Corné Kremers zoals gebruikelijk bij L.O.M.-radio tussen 12.00 uur en 14.00 uur Het 12uurtje. Elke zondag zijn er interviews, interessant nieuws, leuke muziek en zijn er ook prijzen te winnen. Dat is deze keer niet anders. Luisteren dus! Dat kan overigens niet alleen via de radio en Tv, maar ook wereldwijd via luister live op www.het12uurtje.nl

Van 22 december tot 1 januari is er het Winterfestijn in het Aldendrielpark. Dit wordt het afscheidsfeest van de gemeente Mill en Sint Hubert. Bart van Hees, voorzitter Ontdek Mill zal de actuele stand van zaken toelichten.

Het is niet goed om alleen maar beton in de tuin te hebben. Daarom zijn er acties om voortuinen te vergroenen. Wat de voordelen hiervan zijn vertelt Susan Claessens in Het 12uurtje.

Binnenkort is er in Wijkaccommodatie de Wester een hobbymarkt. Hiervoor kunnen hobbyisten zich aanmelden. Wat men aan hobbyisten precies zoekt en voor wie deze markt interessant is hoort u zondag als men in Het 12uurtje gaat bellen met de organisatie.

Zaterdagavond 6 november staan de Mannen van Naam in Theater Myllesweerd. In Het 12uurtje zal Ad Grooten alvast vertellen wat men zoal kan verwachten. Dat er ook vrolijke muziek te horen is en men kan lachen is alvast zeker.

Verder maken luisteraars weer kans op een tegoedbon voor een 12uurtje bij Eeterij Libre met Pim Pam Pret, is het ElvisTime, bellen ze met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag en . . . . Luisteren dus!