Winterfestijn krijgt steeds meer vorm – bijeenkomst in Langenboom

winterfestijn-gemeente 2021

Aanstaande maandag 18 oktober is er om 20.00 uur een bijeenkomst in de Wis in Langenboom over het Winterfestijn. Het Winterfestijn is het afscheidsevenement van de zelfstandige gemeente Mill en Sint Hubert. Dit zal gehouden worden van woensdag 22 december tot en met 1 januari in het Aldendrielpark in Mill. Dit Winterfestijn staat bol van activiteiten voor jong en oud en voor alle inwoners uit de hele gemeente Mill en Sint Hubert.

Begin september was er een bijeenkomst met vertegenwoordigers van tal van clubs en organisaties. Daar zijn veel ideeën gelanceerd en suggesties gedaan over hoe het programma er uit zou moeten zien. Hiermee is ondertussen een programma gemaakt wat de werkgroep weer graag met alle belangstellenden wil bespreken. Daarna kunnen er zaken definitief in gang worden gezet, artiesten en activiteiten geboekt en afspraken worden vastgelegd.

Daarom nodigt de organiserende werkgroep van het Winterfestijn iedereen graag uit voor de bijeenkomst aanstaande maandag 18 oktober om 20.00 uur in de Wis in Langenboom. Meer weten en op de hoogte blijven? Like de Facebookpagina en zie www.winter-festijn.nl