Winterfestijn, gemeenteraadsverkiezingen en meer in Het 12uurtje

borden einde gemeente 2021

De gemeenteraadsverkiezingen zijn achter de rug. Nu kunnen de winnende partijen aan de slag om een coalitie en vervolgens een college te vormen. Maar hoe gaat dit in de praktijk precies? Dat hoort u komende zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur in het L.O.M.-radioprogramma Het 12uurtje. In dit lunchprogramma met Tom Raaijmakers en Corné Kremers kijkt men terug op de verkiezingen en vooruit met Mark Janssen, het stemmenkannon van het CDA Land van Cuijk.

Maar ook is er aandacht voor het Winterfestijn. Dit is het afscheidsfeest van de zelfstandige gemeente Mill en Sint Hubert. Door de bekende redenen is het een minder groot feest dan de bedoeling was, maar er staat nog steeds een mooi programma voor jong en oud. Bart van Hees en Bas de Veer schuiven zondag aan bij Tom en Corné in de studio om de actuele stand van zaken toe te lichten en meer te vertellen rond hetgeen men kan verwachten op 26, 27 en 28 december in het Aldendrielpark tijdens dit sfeervolle Winterfestijn.

Verder kan iedereen weer deelnemen aan het muziekspelletje Pim Pam Pret, bellen ze met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag en is het weer ElvisTime.

Meer weten over Het 12uurtje en niets missen? Like dan de Facebookpagina, check de podcast van Het 12uurtje voor de interviews en zie ook www.het12uurtje.nl