Wilbertoord Pakt Uut verplaatst naar september 2022

Wilbertoord-Pakt-Uut-verzet-naar-2022-

Gezien de beperkingen en risico’s die corona met zich meebrengt, zowel in de voorbereiding als tijdens de uitvoering, hebben De Peeltuffers besloten om de datum van Wilbertoord Pakt Uut te verplaatsen naar zaterdag 10 en zondag 11 september 2022.

Normaal gesproken is het organiserend comité vooraf al een jaar actief om iedere keer weer te werken aan de mooiste editie allertijden. Zo staan er iedere keer weer vernieuwende activiteiten op het programma. Van een kofferbakverkoop, regiofair en Outdoor Rock festival tot en met het brouwen van een eigen speciaal biertje, een show met oldtimer trucks, quads voor de jeugd en de roofvogelshow.

Na een paar maanden uitstellen, brainstormen en nog eens uitstellen heeft de organisatie geconstateerd dat we 2021 teveel beperkt zouden worden om er, zoals men dat in Wilbertoord noemt, echt een mieters feest van te maken. Daarnaast staat de gezondheid van de vele vrijwilligers, deelnemers en bezoekers voorop.

Nu we extra tijd hebben om ons voor te bereiden op de volgende editie, gaan we flink aan de slag om te werken aan een verrassend en onvergetelijk evenement in 2022. www.wilbertoordpaktuut.nl