Werving Brandweer, bierfestival, open podium, Daags na de Tour en Millse Pulling in Het 12uurtje

12uurtje OLVC 2022

Komende zondag 5 juni is Het 12uurtje bij Omroep Land van Cuijk extra vol met interviews en nieuws. Een weekje later is er namelijk geen 12uurtje, omdat dan de radioprogramma’s rechtstreeks vanaf Cuijk Kei Goed komen waardoor de vaste programmering op zondag komt te vervallen. Maar daarmee is Het 12uurtje deze zondag van 12.00 uur tot 14.00 uur extra interessant voor jong en oud.

Het brandweerkorps in Mill is op zoek naar nieuwe leden. Frank van Berkel komt naar de studio om meer te vertellen over het werk als lid van dit brandweerkorps. Dinsdagavond 7 juni is er een open podium in de Bibliotheek in Mill. Anke Verweijen is die avond gastspreker en vertelt meer over de boeken die zij schreef na het overlijden van haar Dennis. In Het 12uurtje praten we met Anke over deze presentatie.

Daags na de Tour in Boxmeer zoekt verenigingen die in ruil van een sponsoring in hun clubkas willen helpen. In Het 12uurtje bellen we met rondebaas Pierre Hermans over dit evenement en hun oproep. Jan-Joris Gommans is bierbrouwer en organiseert samen met ’t Centrum op 19 juni een bierfestival in Mill. Ook hieraan besteden we aandacht net als aan de Millse Pulling van 10 tot en met 12 juni. Zij verhuizen dit jaar naar een andere locatie en bieden maar liefst 3 dagen muziek en entertainment.

Daarnaast is er via een muziekspelletje weer een vlaai te winnen van Bakkerij den Bekker. Zie voor een overzicht van frequenties om via radio en televisie te luisteren of om dit live wereldwijd te doen www.omroeplvc.nl. Interviews uit Het 12uurtje zijn terug te luisteren via de podcast en www.het12uurtje.nl