Weer volop entertainment voor iedereen in theater- en filmseizoen 2021 – 2022 in Myllesweerd

Steven-Brunswijk-2021a

Door de bekende redenen werd het theater- en filmseizoen in Cultureel Centrum Myllesweerd in maart 2020 abrupt beëindigd. Er waren tijdens de versoepelingen van de coronaregels vorig jaar nog wel enkele films te zien, maar dit veel minder dan de bedoeling was. Maar Myllesweerd heeft vertrouwen in de toekomst en daarom hebben de verantwoordelijke commissies een mooi en gevarieerd theater- en filmseizoen samengesteld voor 2021 – 2022. Dit gaat in september van start.

Op zaterdagavond 12 juni zal het programma officieel worden gepresenteerd. Dit vanaf 20.30 uur tijdens een live Tv-uitzending bij de Lokale Omroep Mill van het Taalfestijn. In deze uitzending staat taal centraal, zijn er optredens van dichters, schrijvers en muzikanten, maar ook zijn er diverse interviews. Theater en film heeft uiteraard ook alles te maken met taal en cultuur, daarom schuiven er ook 2 vrijwilligers van Myllesweerd aan en geven zij een toelichting op het nieuwe theater- en filmseizoen. Vanaf dat moment staat het hele programma ook op www.myllesweerd.nl

Blijf op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen van Cultureel Centrum Myllesweerd via de Facebookpagina en website. Daar leest u later ook meer over het 10-jarig jubileum van Cultureel Centrum Myllesweerd wat medio maart 2022 gevierd zal worden.