Vier wandelavonden “OP DE BRES VOOR MUZIEKLES” voor jong en oud. Loop jij ook mee?

avond-wandelvierdaagse gemeente2022

Wandelsportvereniging Amicitia organiseert in samenwerking met Stichting Activiteiten Mill de Avondwandelvierdaagse, van 21 tot en met 24 juni 2022, alweer voor de zesde keer. De muziekverenigingen Amicitia uit Langenboom, Ons Genoegen uit Sint Hubert en Sint Willibrord uit Mill, zien dit als een uitgelezen kans om aan dit prachtige wandelevenement een sponsorloop te verbinden ten behoeve van hun gezamenlijke jeugdopleiding. Alleen bij voldoende aanwas van jeugdleden kan er bij maatschappelijk van belang zijnde gebeurtenissen in de toekomst, muzikale opluistering plaats vinden! Deze sponsorloop draagt hieraan bij. Je kunt je toch niet voorstellen dat er geen muziek is tijdens activiteiten in onze dorpen!

Hoe werkt de sponsorloop: Iedereen, lid of geen lid van de muziekverenigingen, kan de avondvierdaagse gesponsord meelopen. Bij de muziekverenigingen zijn de sponsorformulieren verkrijgbaar. Vraag aan iedereen, die je kunt bedenken om jouw sportieve prestatie te sponsoren. Vul dit op je formulier in. Op de startavond lever je dit formulier samen met het verworven bedrag in, bij de vrijwilliger van de muziekvereniging, die hiervoor bij de start klaar zit. Heb je minimaal €7,50 opgehaald, dan betaalt de muziekvereniging de inschrijfkosten voor de avondvierdaagse á €5,00 voor je! Mocht je onverhoopt geen 4 dagen kunnen lopen, dan kun je ook voor 1,2, of 3 dagen mee doen (kosten €2,00 per dag). Uiteraard kun je dit ook gesponsord doen, onder dezelfde voorwaarden. Bij jeugdige deelnemers die in een groep(je) lopen, wordt verwacht dat er een volwassen begeleider mee loopt.

Over de avondwandelvierdaagse: Er wordt gestart tussen 17.00 en 19.00 uur. De te kiezen afstanden zijn 5, 10 en 15 kilometer.

Start dinsdag 21 juni bij Kantine DWSH’18, Verbindingsweg 40, 5455 GP Wilbertoord.

Start woensdag 22 juni bij Café Broers , Pastoor Jacobsstraat 51, 5454 GM St. Hubert

Start donderdag 23 juni bij de Wis, Dominicanenstraat 25, 5453 JN Langenboom

Start vrijdag 24 juni bij De Directeur (voorheen café Royal) Kerkstraat 35-37, 5451 BM Mill.

Na afloop van de laatste wandelavond ontvangt iedereen, uit handen van wandelvereniging Amicitia, een welverdiende medaille en de kinderen een officieel wandeldiploma. Daarnaast uiteraard een dikke pluim van de muziekverenigingen. Zet 21 t/m 24 juni in je agenda en ga “OP DE BRES VOOR MUZIEKLES”.