Verzamel alvast een team voor de jubileum editie van dorpsquiz “Zuuk Ut Mar Uut 2023”

zuukutmaruutquizmill 2023

Zaterdag 7 oktober zal opnieuw de dorpsquiz Zuuk Ut Mar Uut in Mill worden gehouden. Het is de 5e keer dat deze door Stichting Activiteiten Mill wordt georganiseerd. Het belooft om meerdere redenen een bijzondere editie te worden. De werkgroep is alweer een hele tijd bezig met het bedenken en uitwerken van mooie vragen en opdrachten.

Belangstellende deelnemers doen er goed aan alvast hun team samen te stellen en zaterdag 11 februari 11.11 uur in hun agenda vrij te houden. Vanaf dat moment kan men namelijk inschrijven en onder iedereen die dit die dag doet worden 11 speciale Zuuk Ut Mar Uut pakketten verloot.

Zuuk ut mar uut

De dorpsquiz Zuuk ut mar uut is een activiteit van Stichting Activiteiten Mill (SAM) en zal zaterdagavond 7 oktober gehouden worden. Op deze avond kan een vertegenwoordiger van elk deelnemend team tussen 19.00 uur en 19.30 uur bij een nog nader te bepalen locatie in Mill het vragenboek ophalen. Zuuk ut mar uut bestaat uit 11 verschillende (nieuwe) rubrieken. Uiterlijk 23.30 uur dient het boek weer ingeleverd te worden op dezelfde locatie dan waar het eerder die avond werd opgehaald. Zaterdagavond 28 oktober is vervolgens de prijsuitreiking tijdens een meer dan gezellige voor alle deelnemers aan Zuuk Ut Mar Uut 2023 gratis toegankelijke feestavond.

Deelnemen

De organiserende werkgroep binnen SAM adviseert een team uit minimaal 8 personen te laten bestaan, om alle vragen en opdrachten ook binnen de beschikbare tijd te kunnen verwerken. Per team dient er minimaal 1 inwoner uit het kerkdorp Mill te komen en minimaal 18 jaar te zijn. Kosten om deel te nemen bedragen 11,00 euro per team. Inschrijven kan vanaf zaterdag 11 februari 11.11 uur. Hoe dit in zijn werk gaat hoort en leest u later.

Meer weten? Like dan de Facebookpagina van Zuuk ut mar uut en zie www.beleefhetinmill.nl