Verkeersveiligheid, raadsprogramma en onzekerheid nieuw gemeentehuis in Regelkevers

regelkevers donderdagavond

Regelkevers is het politieke radioprogramma bij Omroep Land van Cuijk. In dit programma komen regelmatig verrassingen en primeurs voorbij. Zoals afgelopen week de mededeling van Astrid Bannink (LPG) dat zij met een amendement komen als alternatief voor een dure nieuwbouw van een gemeentehuis in het Land van Cuijk. In Regelkevers van deze week zal wethouder Mark Janssen reageren op dit amendement wat op 10 maart zal worden ingediend.

Studiogast is deze keer Marcel van den Elzen van Team Lokaal. Hij maakt zich zorgen over de verkeersveiligheid van diverse wegen in het Land van Cuijk. Welke zorgen dit zijn en hoe deze op te lossen, dat zal hij in Regelkevers toe gaan lichten. Een toelichting komt er ook van raadsgriffier Richard van der Weegen op het raadsprogramma. De huidige coalitie koos namelijk niet voor een collegeprogramma maar een breed gedragen raadsprogramma. Wat de status hiervan is hoort u in Regelkevers via de raadsgriffier.

Het radioprogramma Regelkevers is elke donderdag live te horen tussen 18.00 uur en 19.00 uur bij Omroep Land van Cuijk. Interviews zijn ook terug te horen via de podcast. Dat via alle podcastproviders en op www.regelkevers.nl