Uitnodiging inloopavond nieuwbouwplan Moerboom te Wilbertoord

Moerboom-impressie-2023

Woensdagavond 10 mei, 19:00 – 20:00 uur

“Dorps wonen in een landelijke omgeving.” Met dit uitgangspunt is ontwikkelteam Moerboom aan de slag gegaan met de ontwikkeling van de laatste 18 woningen van het nieuwbouwplan Moerboom fase 3, gelegen aan een zijstraat van de Van Ophovenlaan in Wilbertoord. Tijdens de ontwikkeling van alle 12 hoek- en rijwoningen en de 6 twee-onder-een kapwoningen kunnen de toekomstige bewoners meedenken over de indeling en wensen van hun woning.

Informatieve inloopavond Moerboom te Wilbertoord

Voordat de ontwikkeling van deze woningen start, organiseert het ontwikkelteam van Moerboom – een samenwerking van gemeente Land van Cuijk, Cedrus Vastgoed Ontwikkeling, OMNI Architecten en ECC Build – een informatieve inloopavond. Omwonenden en inwoners van Wilbertoord worden hiervoor van harte uitgenodigd. Tijdens deze avond kan men het verkavelingsplan en de woningontwerpen zien. Ook worden alle geïnteresseerden geïnformeerd over de procedure en de verwachte tijdsplanning. Er wordt geen presentatie gehouden; er zijn panelen gemaakt met daarop tekeningen die een indruk zullen geven. 

Het ontwikkelteam is erg benieuwd naar wat u van de plannen vindt. Loopt u op woensdag 10 mei 2023 gerust het Gemeenschapshuis De Wilg binnen tussen 19:00 uur en 20:00 uur. Het is geen probleem wanneer u niet precies om 19:00 uur aanwezig kunt zijn. Er zijn tijdens dit uur namelijk meerdere personen aanwezig die u van informatie kunnen voorzien.

Meer informatie kijk op https://www.moerboom.nl/