Uitagenda voor alle activiteiten in Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord

Agendainmill goei-leven-weide-natuurfeest-2023

“We willen graag een zo compleet mogelijke agenda online hebben voor zowel organisatoren als bezoekers van activiteiten”

Op de site ontdekmill.nl is een online uitagenda te vinden. Deze is voor iedereen die activiteiten organiseert in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord helemaal gratis te gebruiken. Eenvoudig zijn activiteiten zoals voorstellingen, optredens, wedstrijden, vergaderingen en tentoonstellingen snel toe te voegen. Op deze manier kan iedereen zien wanneer er wat, waar en hoe laat te doen is. Wel zo handig, want in deze voormalige gemeente Mill en Sint Hubert worden tal van activiteiten georganiseerd.

“We willen graag een zo compleet mogelijke agenda online hebben voor zowel organisatoren als bezoekers van activiteiten.” Dat vertelt Corné Kremers. Hij is lid van het Toeristisch en Recreatief Platform Ontdek Mill en redacteur van De Neije Krant. “Op de redactie van De Neije Krant kregen we vaak vragen van organisatoren van activiteiten of er op bepaalde data al wat te doen was in een van de kernen van ons werkgebied. Dat omdat wij vaak via pers- en nieuwsberichten redelijk snel weten wat er te doen is. Om ervoor te zorgen dat organisaties snel kunnen zien welke activiteiten wanneer in de planning staan, bedachten we als Ontdek Mill samen met De Neije Krant deze online uitagenda. Handig voor zowel organisatoren als bezoekers van activiteiten en evenementen in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord.”

Het initiatief voor de uitagenda werd zo’n 20 jaar geleden al genomen door Stichting Activiteiten Mill. Corné: “Destijds merkten we dat een uitagenda actueel krijgen best een intensief klusje is. Soms vergeten organisatoren hun activiteit zelf aan de agenda toe te voegen. Vandaar dat we als redactie van De Neije Krant ook zaken zelf plaatsen in de agenda die we als persbericht binnen krijgen, maar ook vaak organisaties wijzen op de agenda en de voordelen die er zijn om ook hun activiteiten aan de uitagenda toe te blijven voegen. Want hoe completer deze is, hoe beter deze bekeken zal worden en daarmee zal bijdragen aan de bekendheid van evenementen.”:   

Uit alle activiteiten die in de online uitagenda worden geplaatst, kiest de redactie van De Neije Krant elke week een activiteit. Deze zal als extra uittip in De Neije Krant worden gepubliceerd. Hiermee zullen de vele activiteiten die jaarlijks in het werkgebied van De Neije Krant en Ontdek Mill worden georganiseerd dus nog meer aandacht krijgen.

Deze agenda is ook te bereiken via:

www.uitinmill.nl

www.uitinlangenboom.nl

www.uitinsinthubert.nl

www.uitinwilbertoord.nl

daarnaast is deze agenda te bezoeken en te vullen via www.ontdekmill.nl/agenda

nieuws- en persberichten blijven uiteraard ook welkom op de redactie van De Neije Krant en inmill.nl. Mail deze naar redactie@deneijekrant.nl