Top Gun: Maverick komende woensdag in Filmhuis Mill

Top Gun Maverick

Genieten van een mooie actiefilm? Dat kan aanstaande woensdag 1 maart in Filmhuis Mill. Dan is er namelijk vanaf 20.00 uur de film Top Gun: Maverick te zien. Tickets kosten 9,- euro en dat is inclusief een consumptie. Tickets zijn zonder reserveringskosten zowel online op www.myllesweerd.nl te koop als aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw.

Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

Meer weten over deze en alle andere films, theatershows en evenementen of activiteiten in Cultureel Centrum Myllesweerd? Volg ze via social media en check regelmatig www.myllesweerd.nl