TOP Beveiliging, Mariamaand, Minibieb Langenboom en Levi Vloet in Het 12uurtje

acaciahof-in-mill-2021

Ook op Moederdag is Het 12uurtje zoals elke zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur te beluisteren bij de Lokale Omroep Mill. Naast speciale aandacht voor moeders zijn er ook weer verschillende interessante interviews, bellen programmamakers Tom Raaijmakers en Corné Kremers met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag, spelen ze met luisteraars Pim Pam Pret en is het weer Elvis-Time.

  • TOP Beveiliging in Mill timmert al vele jaren aan de weg en is landelijk actief. Maar vanaf deze week hebben ze een bijzondere klus toe kunnen voegen aan hun toch al indrukwekkende lijst klanten. Wat dit is, daarover bellen Tom en Corné zondag in Het 12uurtje met Edwin Thoonen van TOP Beveiliging.
  • Meimaand is Mariamaand. Daarom is er elke woensdagmiddag in mei een bijeenkomst bij de Mariakapel op de Acaciahof aan de Hoogstraat in Mill. Marietje van den Elzen is actief namens de KBO Mill en het organiseren van deze bijeenkomsten. In Het 12uurtje zal ze meer vertellen over deze activiteiten.
  • Op steeds meer plekken zie je openbare boekenkasten staan. Zo ook in Langenboom. Daar is Tessa Bouman initiatiefneemster van een Minibieb. Over het hoe en wat hiervan bellen Tom en Corné in Het 12uurtje met Tessa.
  • Levi Vloet is paralympisch atleet en doet er op dit moment alles aan om deel te kunnen nemen aan de paralympische spelen. Wat de actuele stand van zaken is en wat hij hiervoor zoal moet doen en laten hoort u komende zondag. Want dan is er een telefonisch interview met deze atleet.

Eerdere interviews uit Het 12uurtje zijn terug te horen via de podcast van dit programma via o.a. Spotify en Apple podcasts. Ook op de podcastpagina op www.het12uurtje.nl zijn ze terug te vinden. Via deze site kan men overigens ook wereldwijd elke zondag live mee luisteren.