Toon en Maria schitteren bij SBS6 – Eightball Boppers sponsoren gratis optreden

Toon en Maria in Mill 2021

Toon en Maria uit Lierop veroverden vorige week de harten van de kijkers van de 50 uur durende Dansmarathon op SBS6. Veel inwoners uit Mill en bezoekers van o.a. de Fiftiesday, All Americanday en het Zotte Zomer festival in Mill herkenden beslist dit enthousiaste stel. Want Toon en Maria zijn samen met hun dansclub the Thunderbirds vaste gasten als ook Eightball Boppers op het programma staan. Ook bij diverse Cd-presentaties waren zij bij de rockers aanwezig.

Het enthousiaste dansstel hielden het tot de finale vol, maar eindigden op de tweede plek. Hierdoor misten ze de hoofdprijs en het bijbehorende geldbedrag. Toon en Maria hebben een zoon met een beperking en wilde graag de geldprijs van 100.000 euro geven aan de zorginstelling waar hij woont. Maar omdat ze tweede zijn geworden krijgen ze alleen tickets voor Disneyland Parijs als troostprijs.

De rockers van Eightball Boppers hebben daarom besloten een gratis optreden te sponsoren aan Toon en Maria. Zij kunnen dit optreden zelf op een nader te bepalen moment inzetten om daarmee mogelijk nog wat extra inkomsten via entree en horecaomzet te genereren.

Meer weten over Eightball Boppers? Like hun Facebookpagina en zie www.8bb.nl