Thema Kunstroute 2023: “Respect voor alles en oog voor groen”

Kunstroute 2022-61

Voor de 10e keer wordt er door een werkgroep binnen het Toeristisch en Recreatief Platform Ontdek Mill een Kunstroute georganiseerd. Deze Kunstroute zal op zondag 7 mei in het Aldendrielpark in Mill officieel geopend worden. Vanaf dat moment kan iedereen tot eind september de route wandelen of fietsen en onderweg genieten van tal van kunstwerken in en rond Mill.

Thema

Elk jaar heeft de Kunstroute een ander thema. Dit keer is gekozen voor het thema: “Respect voor alles en oog voor groen”. Alle belangstellende (amateur)kunstenaars en kunstgroepen kunnen hiermee aan de slag en een eigen creatieve invulling geven aan dat thema.

Deelnemen

Wilt u ook actief deelnemen aan deze Kunstroute met een eigen kunstwerk? Laat het de werkgroep dan weten. Op maandagavond 30 januari is er om 20.00 uur een bijeenkomst voor alle geïnteresseerden. Dit bij Bert Verweijen in Galerie “Altied al gewild” aan de Leeuwerikstraat 96 in Mill. De werkgroep zal hier het thema toelichten, uitleg geven over deelnemen en eventuele vragen beantwoorden. Aanmelden om hierbij aanwezig te zijn is niet nodig. Kunt u die avond niet maar wilt u wel deelnemen aan de Kunstroute 2023? Neem dan contact op met Bert via 06 5 44 92 97 of stuur een mailtje naar kunstroute@inmill.nl

Zie voor meer informatie ook www.ontdekmill.nl/kunstroute