The Billy Joel Experience live in Theater Myllesweerd in Mill

Billy Joel Experience 2022

Zaterdag 26 november staat The Billy Joel Experience op het podium van Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Deuren gaan om 20.00 uur open en de show start om 20.15 uur. Tickets zijn a 22,50 euro inclusief consumptie online (zonder extra reserveringskosten) te bestellen via www.myllesweerd.nl en af te halen aan de balie van Myllesweerd.

Een wervelende ode aan Billy Joel door Alexander Broussard. Bekend van The Tribute – Battle Of The Bands (SBS6). De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger ‘Piano Man’ maar ook swingende rockers zoals ‘My life’, prachtige ballads zoals ‘Honesty’ of lekkere Rock & Roll zoals ‘Only the good die young’. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. En hoewel Billy (70+) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute. Vandaar: The Billy Joel Experience.

Meer weten over deze en alle andere theatershows, films en overige activiteiten? Volg Myllesweerd via de diverse social mediavormen en check regelmatig www.myllesweerd.nl