’t Leker Live gaat door!

Leker Live 2022

Er zijn een aantal enthousiaste deelnemers sinds 2019 bezig een mooi regionaal festival met feest en muziek op het kerkplein in Ledeacker neer te zetten. Dit in samenwerking met vele Lekerse talenten, zowel organisatorisch als op muzikaal niveau. 

3 x recht is scheepsrecht! Nu alle corona maatregelen van tafel zijn, staan ook alle lichten op groen voor ’t Leker Live op zaterdag 2 juli 2022. De benodigde vergunningen zijn ingediend en staan klaar om afgestempeld te worden. De artiesten zijn geboekt. De horeca is geregeld. ´t Leker Live wil iedereen uit de regio uitnodigen om een leuke en muzikaal gevarieerde avond mee te maken. We bieden een muzikaal programma met artiesten en talent met wortels uit Ledeacker voor jong en oud. 

Op 2 juli hebben de volgende artiesten al toegezegd te komen: DJ Piet Stuufklei (draait elk feestje aan elkaar), De Lekerse Klinkers (gezellige joekskapel), De Kofferbent (coverband), The Eightball Boppers (jaren 50 en 60 Rock ’n Roll) en DJ Hüvel & Hüvel (tot laat dansjes doen). Kortom: een breed programma voor jong en oud! De avond begint om 19:00 uur en duurt tot 01:00 uur.

Er zijn mooie plannen klaar om het plein rondom de kerk om te toveren tot een ongekend gezellig festivalterrein met een grote Wauw-factor. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop. Deze kosten € 11,00 voor 18+ en € 6,00 voor onze jongere gasten. Bekijk de website www.leker-live.nl voor meer informatie, de online ticketverkoop en het programma.