Stoptober in de gemeente Land van Cuijk

stoptober 2022 a

Rook jij en wil je graag stoppen? Doe dan mee aan Stoptober en ga de uitdaging aan om in oktober 28 dagen te stoppen met roken! Stoptober geeft je op allerlei manieren steun om het vol te houden en heeft al meer dan 400.000 rokers geholpen om te stoppen.

Stoptober tour

Afgelopen week maakte het team van Stoptober een tour door de gemeente Land van Cuijk. Deskundigen vanuit GGD Hart voor Brabant en Sinefuma stonden op de markt in Cuijk, Boxmeer en Grave. Zij gingen in gesprek met inwoners om hen te informeren over het stoppen met roken én hen enthousiast te maken om mee te doen aan Stoptober. Nog 2 weken voordat rokers uit heel Nederland samen 28 dagen lang stoppen met roken. Doe jij ook mee aan deze uitdaging? Je kunt je nog aanmelden via stoptober.nl.

Voorstelling de sTOPPERS

In een gratis theatershow vol humor worden rokers, mee-rokers en niet-rokers meegenomen in de rollercoaster die roken heet. Wil jij deze voorstelling gratis bijwonen? Je kunt kaartjes reserveren voor de theatervoorstelling van De sTOPPERS in Myllesweerd in Mill (maandag 3 oktober) of in MFA De Valuwe in Cuijk (woensdag 19 oktober). Ga naar www.myllesweerd.nl of www.mfadevaluwe.nl