Stichting ooOdrie (Ongeval, Onmacht, Onbegrip) in Het 12uurtje

12uurtje OLVC 2022

Na een tragisch verkeersongeval op 23 december 2019 van Maaike, dochter van Albert, met een dodelijke afloop als gevolg, stortte zijn wereld volledig in. Troostende woorden waren vooral verwijtend over de betrokkene, hij wist niks van wat er precies gebeurd was. Hij had zoveel vragen maar geen antwoorden. Goed bedoeld of onwetend, er werd een denkbeeldig monster gecreëerd. Was hij hierbij gebaat? Nee, hij zocht vooral de mens die betrokken was bij het ongeluk, wat was er gebeurd?

De ervaringen van Albert leidden uiteindelijk tot de geboorte van Stichting ooOdrie. Ongeval, Onmacht, Onbegrip Drie partijen, overledene, nabestaande(n) en betrokkene(n) door een noodlottig ongeval voor altijd met elkaar verbonden. Hoe nu verder?

Komende zondag zijn Albert Roelen en Jessica Beijer te gast in Het 12uurtje om over Stichting ooOdrie te vertellen. Ook is er een gesprek over de Expo New Energy op 8 en 9 april in het Inspyrium in Cuijk. Ook hoort u meer over het Oogcafé met Passendlezen op 12 april in Cuijk en een open dag bij Zevenhutten in Cuijk. Maar ook is er leuke muziek, actueel nieuws en natuurlijk maakt u weer kans op een lekkere vlaai van Bakkerij den Bekker.

Check voor een overzicht van frequenties om te kijken en luisteren naar Omroep Land van Cuijk, of om wereldwijd mee te luisteren www.omroeplvc.nl