Start bouw Woonhof en Vlaar

Woonhof en Vlaar

Mooiland is begonnen met de bouw van woningen op de locaties Vlaar, Woonhof en Bernhardstraat. Het gaat in totaal om 39 woningen.

39 huurwoningen

In opdracht van Mooiland bouwt Hendriks Bouwbedrijf Oss BV de woningen op locatie Vlaar, Woonhof en Bernhardstraat. Op Vlaar bouwen zij tien appartementen, op Woonhof drieëntwintig appartementen en vier nultredenwoningen en aan de Bernhardstraat twee nultredenwoningen. De appartementen vormen de “poort” tot het centrum van Mill.

Parkeerplaats Vlaar verdwijnt

De parkeerplaats Vlaar op de hoek van de Hoogstraat/ Oranjeboomstraat verdwijnt in zijn geheel, omdat daar een appartementencomplex wordt gebouwd. Vanwege de geplande start van de bouw, eerste helft van november, is de parkeerplaats op locatie Vlaar binnenkort al niet meer te gebruiken. Daar worden in de komende twee weken de (stoep)tegels verwijderd.

Hinder van de bouw

De werktijden tijdens de bouw zijn 7.00 tot 16.30 uur. Er wordt geprobeerd tijdens de bouw zo min mogelijk tot last te zijn. Zo wordt gezocht naar een andere manier waarop de palen in de grond kunnen worden gebracht. Als er niet geheid wordt, scheelt dat in trillings- en geluidsoverlast.

Vragen?

Neem dan contact op met de uitvoerder, Roland de Haan van Hendriks Bouwbedrijf Oss BV. Deze is op werkdagen dagelijks op de bouwplaats aanwezig.