Shirts voor Land van Cuijkse Vierdaagselopers
 

vierdaagse iedere stap 2022

De gemeente Land van Cuijk geeft gratis shirts uit voor de lopers van de Nijmeegse Vierdaagse. Op deze manier zijn de Land van Cuijkse wandelaars goed herkenbaar en zetten we Land van Cuijk op de kaart. Vergeet niet je bewijs van inschrijving en ID mee te nemen als je het shirt komt ophalen.

Uitreiking shirts in tijdvakken

Op woensdagavond 13 juli wordt er vanaf 20.00 uur een inloopavond in de publiekshal van het gemeentehuis Cuijk georganiseerd van 20.00 tot 22.15 uur. Om deze avond zo goed mogelijk te laten verlopen, wordt er gewerkt met tijdvakken. Waarnemend burgemeester Hillenaar zal deze avond even aanwezig zijn. De beschikbare maten van de rode unisex shirts zijn S, M, L, XL, XXL en XXXL. Op=Op!

Inwoners uit de kernen zijn volgens onderstaand tijdvak van harte welkom:

20.00 – 20.45: Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Sambeek, Vortum-Mullem, Groeningen, Vierlingsbeek, Overloon, Holthees, Maashees 

20.45 – 21.15: Cuijk, Sint Agatha, Linden, Katwijk, Beers, Haps, Vianen

21.15 – 21.45: Grave, Escharen, Gassel, Velp

21.45 – 22.15: Mill, Langenboom, Sint Hubert, Wilbertoord, Sint Anthonis, Landhorst, Ledeacker, Oploo, Stevensbeek, Wanroij, Westerbeek

Ben je als deelnemer niet in de gelegenheid bij deze inloopavond aanwezig te zijn, dan kun je het shirt op 14 of 15 juli tijdens de openingstijden ophalen bij de receptie van het gemeentehuis Cuijk. Op maandag 18 juli is de laatste ophaalmogelijkheid tussen 16.00 en 17.00 uur in het gemeentehuis Cuijk.

Voor eventuele vragen kun je mailen naar kabinet@landvancuijk.nl