SCM ’t Germelaand schrapt activiteiten carnavalsseizoen 2021 – 2022

Germelaand-Germ

Vrijdag 12 november verschenen de jeugdheersers van ’t Germelaand nog vol enthousiasme in een goed gevulde feesttempel in Myllesweerd. Maar verder zullen er dit jaar geen carnavalshoogheden verschijnen in Mill. Geen prinsenpaar, geen jongkerpaar en geen boerenbruidspaar. Daarnaast heeft men deze week besloten ook de pronkzittingen, optochten en alle andere carnavalsactiviteiten voor het seizoen 2021 – 2022 van de agenda te halen. SCM ’t Germelaand is van mening dat grote carnavalsfeesten en het oproepen van inwoners om gezamenlijk te werken aan acts voor pronkzittingen en het bouwen van carnavalswagens niet past in deze tijd van besmettingen.

Mocht er eind februari, in het echte carnavalsweekend toch ruimte zijn voor een carnavalsfeest, dan zal men in overleg met de lokale horeca bekijken welke mogelijkheden er zijn.

SCM ’t Germelaand hoopt dat alle carnavalsliefhebbers dit enorm moeilijke besluit begrijpen. Zij wensen iedereen ondanks deze lastige tijd fijne feestdagen en een goed maar vooral gezond 2022.