Schrijf in voor Hindernis- en Behendigheidsparcours in Mills Aldendrielpark

Logo Stichting AaldendrielPark FC

Zondag 28 augustus wordt er in het Aldendrielpark in Mill een Hindernis- en Behendigheidsparcours gerealiseerd. Iedereen vanaf ongeveer 8 jaar kan hier tussen 11.00 uur en 15.00 uur in duo’s aan deelnemen. Daag je vader, moeder, broertje, zusje of een van je vrienden of vriendinnen uit en ga als duo de strijd aan om te zien wie van jullie tweetjes het snelste het parcours kan afleggen. Deelnemen is gratis maar schrijf je tijdig in via info@aldendrielpark.nl, vol is vol!

Dit jaar bestaat het Aldendrielpark aan de hoek Beerseweg en Schoolstraat precies 25 jaar. Daarom worden er dit jaar een aantal kleinschalige activiteiten georganiseerd door een speciale werkgroep binnen Stichting Aldendrielpark. De werkgroep activiteiten organiseerde 3 juli ook een Muzikale Parkpicknick. Met dit soort activiteiten wil men laten zien dat het Aldendrielpark een mooie locatie is voor ontspanning en ontmoeting. Maar ook kan men er prima sportief bezig zijn. Dat is op zondag 28 augustus te zien tijdens een Hindernis- en Behendigheidsparcours.

Vanaf 11.00 uur kunnen duo’s op zondag 28 augustus elke 2 minuten starten voor een parcours met diverse hindernissen en verrassende behendigheidsactiviteiten. Deelnemen? Stuur dan een mailtje naar info@aldendrielpark.nl met de namen en leeftijden van het duo wat deel wil nemen. Geef tevens een richttijd aan waarop je van start wilt gaan. Je ontvangt een reactie met starttijd. Starten kan tussen 11.00 uur en 15.00 uur, maar vol is vol.

Stichting Aldendrielpark is opgericht in de zomer van 2021 en stelt zich tot doel het Aldendrielpark in Mill te onderhouden, verfraaien en te promoten als mooie locatie voor ontmoeting en ontspanning. Zie voor meer informatie www.aldendrielpark.nl en like ook de Facebookpagina om niets te missen