Schijt je rijk als onderdeel van Mill draait door – koop tijdig de loten

koeien-Geurts-van-Kessel-2021

Op zondag 25 juli 2021 start om 15.00 uur Schijt je rijk. Dit in een weiland bij Brasserie de Valkhoeve aan de Valkweg in Mill. Hiervoor kunnen tot en met zondag 18 juli 2021 a 10,- euro loten gekocht worden. De opbrengst van Schijt je rijk is net als de totale opbrengst van Mill draait door voor het (financieel) steunen van de lokale dorps- en horecafeesten in Mill. Als het zonder coronaregels kan, zal Mill draait door gehouden worden op 16, 17 en 18 juli in het Aldendrielpark in Mill.

Schijt je rijk wordt georganiseerd en is een initiatief van Brasserie de Valkhoeve en Stichting Activiteiten Mill. Koop loten a 10,- euro door dit bedrag onder vermelding van uw naam en adresgegevens over te maken naar:
Stichting Activiteiten Mill NL94RABO0134383133

Gaat i.v.m. het uitblijven van versoepelingen rond de coronaregels Mill draait door NIET door, dan vervalt ook Schijt je rijk. Kopers van loten ontvangen dan uiteraard hun geld terug.

Spel-uitleg

In een weiland bij Brasserie de Valkhoeve aan de Valkweg / Uilweg in Mill worden op zondag 25 juli kavels van minimaal 1 vierkante meter gemaakt. Aan elke kavel wordt via loting een verkocht lotnummer gekoppeld. Een van de Black Angus koeien van de familie Geurts van Kessel zal op zondag 25 juli om 15.00 uur in de wei los worden gelaten en dan start Schijt je rijk en het wachten.

  • Op het kavel waar de koe de eerste koeienvlaai legt, valt de 1e prijs;
  • Op het kavel waar de koe de eerste hap gras neemt valt de 2e prijs;
  • Op het kavel waar de koe de eerste kleine boodschap doet valt de 3e prijs;
  • Op het kavel waar de koe zijn linker-voor-voet staat na 10 minuten valt de 4e prijs;

Indien de koe na 60 minuten niet aan een van de prijswinnende voorwaarden heeft voldaan zal deze prijs door loting worden bepaald.

Prijzen:

  • 1e prijs een Albert Heijn van de Ven levensmiddelenpakket twv 100,- euro;
  • 2e prijs een Albert Heijn van de Ven levensmiddelenpakket twv 75,- euro;
  • 3e prijs een Albert Heijn van de Ven levensmiddelenpakket twv 50,- euro;
  • 4e prijs een Albert Heijn van de Ven levensmiddelenpakket twv 25,- euro;

Zie voor een overzicht van de spelregels en meer informatie www.milldraaitdoor.nl