Regelkevers donderdag 3 februari weer van start bij Omroep Land van Cuijk

team Regelkevers

Vanaf donderdag 3 februari is Regelkevers weer elke week te horen bij Omroep Land van Cuijk. Dit politieke radioprogramma wordt gemaakt door Herman van Gaal, Frank Peters en Corné Kremers. Het is elke donderdag te horen van 18.00 uur tot 19.00 uur.

In Regelkevers is donderdag 3 februari John Heckathorn uit Landhorst te gast in de studio. Hij was lijsttrekker van 50Plus Land van Cuijk maar behaalde met zijn partij te weinig stemmen om in de gemeenteraad een zetel te veroveren. Maar ook zijn er telefonische interviews met Rob Hofman over het sportmanifest wat zij namens sportclubs hebben aangeboden aan de gemeenteraad van het Land van Cuijk en met Bregje van Lieshout van de SP over hun idee dat in het kader van woningnood mensen langer in vakantiehuisjes moeten kunnen blijven wonen.

Zie voor een overzicht van frequenties of om wereldwijd live mee te luisteren www.omroeplvc.nl. Na de uitzending is Regelkevers ook terug te vinden in de podcast. Dit kan via alle podcastproviders of via www.regelkevers.nl