Prinsenpaar Klotstekers en Bokken en burgemeester met ambities als wethouder in Het 12uurtje

Antoine Walraven 2021

Elke zondag maken Tom Raaijmakers en Corné Kremers bij L.O.M.-radio Het 12uurtje. Maar morgen, zondag 14 november heeft Tom een andere rol in dit programma. Hij verscheen gisterenavond als nar van carnavalsvereniging de Klotstekers. Samen met prins Johann en prinses Mieke komt hij wel naar de studio, maar niet om de techniek te doen maar voor een interview.

Andere carnavalshoogheden die in Het 12uurtje aanschuiven zijn de nieuwe heersers van de Sint Hubertse Bokken. Wie dit zijn is nu nog niet bekend. Zij verschijnen vandaag, zaterdagmiddag 13 november. In Het 12uurtje kunt u nader kennis gaan maken met hen en vertellen ook zij hun verhaal over vragen, de spanning richting verschijning en dit alles in coronatijd.

Over andere verkiezingen gaat het met burgemeester Antoine Walraven. Hij heeft ambities om na 1 januari als wethouder aan de slag te gaan in de gemeente Land van Cuijk. Hij wil graag met zijn gezin in Langenboom blijven wonen en hier in de regio werken. Als hij elders burgemeester zou worden kan dat niet. Uiteraard is de uitslag van de verkiezingen op 24 november belangrijk rond de realisatie van deze plannen en ambities.

Overigens zal binnenkort Het 12uurtje helemaal in het teken staan van het jeugdcarnaval. Zodra in alle 4 de dorpen de jeugdheersers bekend zijn zullen zij te gast zijn in de radiostudio!

Herman van Gaal zal morgen tussen 12.00 uur en 14.00 uur in Het 12uurtje de taken van Tom overnemen nu deze als nar die dag andere verplichtingen heeft. Verder maken Corné en Herman de winnaar bekend van De Neije Krant prijsvraag en speelt men Pim Pam Pret waarmee een tegoedbon te winnen is voor een 12uurtje bij Eeterij Libre in Mill. www.het12uurtje.nl