Prinsenbal, carnaval, Bokken, Germe, Klotstekers en Verkuskoppe in Het 12uurtje

logo 4 carnavalsverenigingen 2019

Het is bijna de elfde van de elfde. Ook al zal het anders zijn dan alle keren voor carnaval 2020, het carnavalsseizoen 2021 – 2022 gaat van start. In onze gemeente zal dit op zaterdag 13 november gebeuren met de verschijning van de prinsenparen in zowel Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord. Een dag eerder al verschijnen in Mill en Wilbertoord de jeugdheersers.

In Het 12uurtje gaan Tom Raaijmakers en Corné Kremers aanstaande zondag (7 november) de 4 speurteams van de Bokken, de Germe, de Klotstekers en de Verkuskoppe bellen om te zien of zij op het juiste spoor zitten. Uiteraard noemen zij dan ook de meest voor de hand liggende kandidaten voor de titel Dors(t)lustige hoogheid. Deze speurders zijn op zaterdag tussen 15.00 uur en 19.00 uur te horen en zien bij de Lokale Omroep Mill.

Verder is er uiteraard ook het spelletje Pim Pam Pret waarmee een tegoedbon voor een 12uurtje bij Eeterij Libre te winnen is en bellen ze met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag. Ook is het weer ElvisTime. Meer weten en niets missen? Like dan hun Facebookpagina en zie ook voor het terug luisteren van alle eerdere interviews www.het12uurtje.nl