Prinsenbal bij de Lokale Omroep Mill

logo 4 carnavalsverenigingen 2019

Op zaterdag 13 november vinden in de 4 kerkdorpen van onze gemeente weer de prinsenbals plaats en worden de prinsenparen van het komende carnavalsseizoen bekend gemaakt. Omdat vanwege de coronamaatregelen de feestavonden vroeg beginnen, zal ook bij de Lokale Omroep Mill de live radio-uitzending waarin geschakeld wordt naar de verschillende feestlocaties eerder beginnen.

Vanaf 20.00 uur zullen Jan en Bianca Verstegen in een avondvullend programma u op de hoogte houden van de verschijningen van de verschillende hoogheden, hun narren en eventueel andere belangrijke personen.

Stem uw radio daarom al vanaf 20.00 uur af op LOM-radio om live de verschijningen mee te maken. Op zondag 14 november van 12.00 tot 14.00 komen de kersverse prinsenparen met hun gevolg naar de LOM studio om in de uitzending van Tom en Corné zich aan het grote publiek voor te stellen. Dit alles live in Het 12uurtje, de Tv-camera zal dan ook actief zijn.

De radio en Tv-uitzendingen zijn bij (bijna) alle providers te beluisteren en zelfs wereldwijd via internet. Check een overzicht van frequenties per provider of voor live radio via internet: www.lokaleomroepmill.nl