PLUS Kleffenloop 2022

Kleffenloop 2022
Nu de last van Corona enigszins van ons afvalt worden er weer volop hardloopwedstrijden georganiseerd door de diverse verenigingen in het mooie Land van Cuijk. Zo ook na twee jaren van afgelasten weer de PLUS Kleffenloop op zondag 10 april 2022, door Atletiek Vereniging A.V. Sporting Boxmeer. Dit wordt alweer de 10e editie. Met een parcours door de bossen van Overloon is dit een prachtig hardloopevenement voor jong en oud. Onderweg loop je dwars door het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum langs een tank en onder de Bailey-brug door. Ook loop je langs recreatieplas het Schaartven en natuurlijk door de schitterende Overloonse bossen. Kortom: een van de mooiste hardloopwedstrijden in de regio.

De starttijden en afstanden die gelopen kunnen worden zijn als volgt: Bambinoloop 250 meter (10:15 uur), Jeugloop 1 kilometer (10:05 uur). De 5 kilometer start om 10:25 uur terwijl de 10- en 15 kilometer dan al om 10:00 uur gestart zijn. Voorinschrijving is online mogelijk tot 9 april 2022 en is voor iedere afstand goedkoper dan na-inschrijving. Na-inschrijven is mogelijk tot een half uur vóór de start van de wedstrijd.

De Kleffenloop start bij sporthal De Raaijhal aan de Raaijweg 15 in Overloon. Er is voldoende kleed- en doucheruimte aanwezig. Voor alle jeugd deelnemers is er na afloop een leuke herinnering en voor de podiumplaatsen een mooie beker.

Voor meer informatie bezoek: www.avsportingboxmeer.nl of www.facebook.com/avsportingboxmeer. Of neem contact via: wedstrijdsecretariaat@avsportingboxmeer.nl.