Peter Verstegen (FvD) en discussie steun aan enkele voetbalverenigingen in Regelkevers

Regelkevers 2022

Elke dinsdag is Regelkevers te horen bij Omroep Land van Cuijk. Dit politieke radioprogramma met Frank Peters, Herman van Gaal en Corné Kremers wordt tussen 18.00 uur en 19.00 uur live uitgezonden. Dinsdag 19 april is Peter Verstegen er studiogast. Hij zit namens Forum voor Democratie in de gemeenteraad van het Land van Cuijk. Met hem wordt gesproken over de lokale politieke zaken in en buiten het Land van Cuijk.

Er is onduidelijkheid over de extra financiële steun aan 2 voetbalverenigingen in de gemeente Land van Cuijk. Liesbeth van Heeswijk van Liberaal LVC stelde hier vragen over. Volgens de verantwoordelijk wethouder hadden 13 andere voetbalverenigingen niets nodig, maar volgens een reactie vanuit de ambtelijke organisatie is er geen inventarisatie geweest rond die vraag. Hoe dit precies zit? In Regelkevers komt Liesbeth van Heeswijk aan het woord.

Zie voor een overzicht van frequenties om naar Omroep Land van Cuijk te luisteren www.omroeplvc.nl. Op die website is ook wereldwijd live mee luisteren mogelijk. Uitzendingen zijn terug te luisteren via de podcast van Regelkevers en op www.regelkevers.nl