Peter Cornelissen; lid van verdienste KNVB

Jaarvergadering 2022 a

Tijdens de algemene ledenvergadering van DWSH’18 is Peter Cornelissen benoemd tot lid van verdienste van de KNVB. Na zijn zilveren KNVB-speld in 2004 ontvangt Peter deze unieke onderscheiding, de hoogste die de KNVB aan vrijwilligers van amateurverenigingen kan uitreiken. Vanuit de KNVB was Roel Bonants aanwezig om zijn waardering uit te spreken. 

Peter Cornelissen is bij DWSH’18, en voorheen De Willy’s, een vrijwilliger die de club bijna niet meer kan missen. Meer dan 40 jaar is hij actief binnen onze vereniging. Peter heeft al veel functies bekleed: jeugdleider, jeugdwedstrijdsecretaris, invalscheidsrechter, kantinebeheerder, kantinemedewerker, hij verzorgde tien jaar lang de scheidsrechteropvang en is hij actief als interieurverzorger op sportpark De Binding.

Maar vooral kennen mensen Peter als bestuurslid, vice-voorzitter en penningmeester (25 jaar). Bestuurslid werd hij in 1980 en tijdens de algemene ledenvergadering nam hij na 42 jaar afscheid van zijn bestuursfunctie. Gelukkig blijft Peter nog actief als kaderlid van DWSH’18 want de Winterloop, het onderhoud en de kantine blijven toch zaken waar Peter graag bij betrokken is en gelukkig ook blijft.