Open dag zondag 10 oktober bij 110% Training en Coaching en KellyDance in Mill

Kellydance 2021

Iedereen is aanstaande zondag 10 oktober van harte welkom op de open dag van KellyDance en 110% Training en Coaching in Mill. Zij zijn te vinden aan de Houtzagerijstraat 15 en 17 (industrieterrein ’t Spoor) in Mill. Voel je welkom om tussen 12.00 uur en 17.00 uur een kijkje te nemen, vragen te stellen en wie weet jouw nieuwe hobby te vinden. Je kunt op deze dag verschillende uitdagingen aan gaan, demo’s bekijken en proeflessen aanvragen.

KellyDance

Kellydance is een dansstudio in Mill. Hier kun je terecht voor verschillende stijlen dans maar ook fitnessgroepslessen. Klassiek ballet, modern, jazz, show/ broadway jazz, hiphop, spitzen/softpoits, danceMIX, maar ook, zumba fitness, piloxing barre , step, jumping fitness voor volwassen en kinderen. Daarnaast start er binnenkort ook een nieuwe les Hand in Hand. Dit is een les voor oudere die gevolgd wordt samen met een mantelzorger.  Dus echt een school voor iedereen!

Op zondag 10 oktober, tussen 12:00-17:00 ben je welkom om een kijkje te nemen in de dansstudio. Om 13:00, 14:00, 15:00, 16:00 worden er verschillende korte optredens en demo’s gegeven op een impressie te geven van de lessen bij KellyDance.  Daarnaast kun je informatie vragen over de verschillende lessen en een GRATIS proefles aanvragen.

110% Training en Coaching

Bij 110% Training & Coaching draait het om 1 ding; Resultaat! Daar staan we dan ook garant voor. Wij willen niks liever dan jou transformeren in de fitste versie van jezelf met een krachtige mindset.

Ons aanbod is er in 3 varianten: Personal Training, Coaching en Small Group trainingen.

De Focus ligt op krachttraining. Het is niet zo dat als je dat doet je er gelijk uit komt te zien als een bodybuilder. We doen dit, omdat voor lange termijn, spierkracht veel meer positieve effecten heeft dan cardio training.

Onze specialiteit ligt op het afvallen. En dan vooral op een gezonde manier die daarna ook nog lang vol te houden is. Een jojo effect is het laatste wat we willen.

Wij nodigen u graag uit voor de open dag op 10 oktober van 13.00 uur tot 17.00 uur om kennis te maken, vragen te stellen,  challenges aan te gaan. Wilt u al eerder een vrijblijvend gesprek? Dat kan door een bericht te sturen naar info@dolfpt.nl