Onderhoud Aldendrielpark in handen van eigen stichting – hulp welkom

Aldendrielpark 2021

Diverse omwonenden en andere betrokken inwoners waren niet tevreden over het onderhoud en de uitstraling van het Aldendrielpark in Mill. Paden waren niet goed toegankelijk, er was weinig kleur en het park had te weinig aantrekkingskracht om als locatie voor ontmoeting te fungeren. Dit was de basis voor een twaalftal betrokkenen om met de gemeente in gesprek te gaan en een toekomstplan op te stellen. Dit resulteerde in de oprichting van Stichting Aldendrielpark afgelopen zomer, het opstellen van een herinrichtingsplan  en een recente afspraak om een groot deel van het onderhoud van dit park aan de hoek Beerseweg en Schoolstraat in Mill over te nemen.

Hulp

Stichting Aldendrielpark Mill heeft al diverse vrijwilligers gevonden die zich graag inzetten voor het onderhoud van het park. Maar deze groep kan altijd versterking gebruiken. Daarnaast is men op zoek naar particulieren en of ondernemers die mogelijk materieel beschikbaar willen stellen om de onderhoudswerkzaamheden uit te kunnen voeren. Op dit moment ontbreekt het de stichting aan voldoende financiële middelen om vooral groter materiaal zelf aan te schaffen of te huren. Vandaar de vraag contact op te nemen als men op welke manier dan ook Stichting Aldendrielpark wil en kan helpen. Ook vrijwilligers zijn dus van harte welkom!

Neem contact op met Cees Berends, voorzitter van Stichting Aldendrielpark Mill via:

E. voorzitter@aldendrielpark.nl

T. 06 51 23 57 83

Jubileum

In augustus 2022 bestaat het Aldendrielpark precies 25 jaar. Een werkgroep binnen de Stichting Aldendrielpark Mill start binnenkort de werkzaamheden op om rond dit jubileum een passend feest te organiseren. Check voor actuele ontwikkelingen ook www.aldendrielpark.nl