Niels van der Gulik – Ik blijf hier! Een ode aan Ramses

Niels van der Gulik 2023

Ramses Shaffy, wie kent hem niet. Zijn leven en muziek staan vrijdagavond 13 januari centraal in de muzikale theatershow van Niels van der Gulik in Theater Myllesweerd in Mill. De show start om 20.15 uur en tickets kosten 17,50 euro inclusief een consumptie.

Zo’n veertien jaar geleden kwam Niels zijn grote held Ramses Shaffy tegen toen een vriend van hem een tulp naar Ramses wilde vernoemen. Al snel kwam Ramses regelmatig langs bij Niels in de polder en ging Niels graag naar Amsterdam om samen met hem de grachten op te gaan.

Nu, ruim tien jaar na Shaffy’s dood, blikt Niels terug op deze periode. Van de momenten samen achter de sjoelbak tot aan de muzikale Ramses-avonden die Niels verzorgde. Met Ramses op de eerste rij, uiteraard voorzien van zijn wijntje en peuk!

In Ik blijf hier! – Een ode aan Ramses brengt Niels bekend en minder bekend werk van Shaffy, vergezeld door drie topmuzikanten. En net als toen komen liederen als De een wil de ander of Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder weer helemaal tot leven.

Tickets zijn af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill en ook online te bestellen. Zie hiervoor de agenda op www.myllesweerd.nl