Muzikale en humoristische show van De Gestampte Meisjes in Theater Myllesweerd

gestampte meisjes 2022

Sinds theatershows en filmvoorstellingen weer plaats mogen vinden, barst Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill van de activiteiten. Tot eind mei is er zo goed als elk weekend wel een theatershow, muziekavond of ander evenement te vinden. Ook staan er diverse films op de planning. Zaterdagavond 23 april is de muzikale en humoristische show van De Gestampte Meisjes er te zien. Deze voorstelling start 20.15 uur en tickets kosten 17,- euro inclusief consumptie.

 De tijd van twijfel is voorbij. De Gestampte Meisjes hebben getraind en zijn hun beste zelf geworden: glorieus en meedogenloos. Ze komen je inspireren en intimideren. Niemand kan meer om ze heen.

De Gestampte Meisjes zijn op zoek gegaan naar de beste versie van zichzelf. Wat is een gelukkig leven? Hoe behaal ik al mijn dromen en doelen? Wanneer ben ik ooit tevreden? Niets blijkt goed genoeg, dus vergeet al die goeroes, stop met het lezen van zelfhulpboeken en laat die ted-talk-experts maar kletsen. Echter dan dit krijg je het niet. De Gestampte Meisjes laten je de waarheid zien: de worstelende, hijgende, eerzuchtige mens in al zijn glorie.

Reserveer tickets via www.myllesweerd.nl of haal ze op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Check voor alle theatershows en films ook de site www.myllesweerd.nl