Mooi, feestelijk en gevarieerd programma rond jubileum Cultureel Centrum Myllesweerd

Myllesweerd maart 2022

In het weekend van vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 maart viert Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill het 10-jarig bestaan. Dit doen zij met een gevarieerd muziek, show en entertainmentprogramma. Het weekend wordt vrijdag 25 maart vanaf 20.30 uur afgetrapt met de Top 40 superband Anderkovver. Tickets kosten 10,- euro en dat is inclusief 2 consumpties. Ook voor de Talkshow met Christel de Laat op zondagmiddag 27 maart is er een kaartverkoop. Het programma op zaterdag is gratis toegankelijk.

Vrijdag 25 maart 20.30 uur – Anderkovver

Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn de ingrediënten van Anderkovver. Natuurlijk moet er gedurende het optreden een wisselwerking zijn tussen het publiek en de band. Toch heeft deze band het vermogen om ook, wanneer het aanwezige publiek liever luistert of met andere dingen bezig is, de avond volledig naar zich toe te trekken om uiteindelijk de zaal plat te krijgen.

Zaterdag 26 maart is er vanaf 15.00 uur een gratis toegankelijk gevarieerd programma vol dans, show, muziek en entertainment voor echt iedereen. Dit programma gaat in en rond Myllesweerd non-stop door tot 21.00 uur en is gratis toegankelijk. Zo kan men deze jubileumzaterdag genieten van:

Bencha Luchtacrobatiek met een spectaculaire show;

Oxygen Dans Black Light brengt meer dan dans;

Steam Drums Samba zal zorgen voor de juiste internationale sfeer;

Poppenspeler Steven Groenen weet met humor en creativiteit jong en oud te boeien;

Reel To Real brengt bekende Ierse Ballades en eigen Millse nummers;

Keep on Movin zal diverse dansshows verzorgen;

Maar er is meer! Zo kan men deze zaterdag genieten van een bierproeverij met De Blauwe Knoop, zijn er living statues, is er een sminckstand, een balonnenclown, trakteren we op een suikerspin, zijn er steltlopers en om 17.00 uur is er een kindershow door Dotje & Snotje en de vloek van Zoekoeloekoe. Dit alles mag je niet missen en is gratis te bezoeken!

Zondagmiddag 27 maart is er in het kader van het 10-jarig bestaan een Talkshow met Christel de Laat. Deze gevatte en gezellige Brabantse cabaretière zal in haar Talkshow diverse gasten ontvangen die iets te maken hebben met Myllesweerd, de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert en of hetgeen hier zoal te beleven is. Deze gesprekken worden omlijst met muziek van Fake Grass. Zij zorgen ook voor een gezellige after party.

Fake Grass is een band waarvan de naam verwijst naar hun oefenspeelplaats. Zeven ouwere jongeren uit Rijkevoort, Vierlingsbeek en Boxmeer brengen dampende, maar vooral met een eigen hipsausje overgoten covers. De funky, rocky and soulful ingrediënten zijn o.a. een snufje Peppers, wat kruimels Brood, enkele toefjes Doobies, een portie Coldplay en als topping een Wild Cherry. Dit muzikale lekkers wordt bereid door de keukenhulpjes Bart van Es (bass), Clemens Wijnen (drums), Peter Centen (guitar), Maarten Thijssens (keyboards), Henk Kollee (vocals), Dorus Kessler (percussion, vocals) en Marc Jans (sound).

Zie voor het hele programma en de kaartverkoop www.myllesweerd.nl. Ook aan de balie van Myllesweerd zijn tickets (zonder reserveringskosten) af te halen.