Max van den Burg met ‘Cultureel Erfgoed’ in Theater Myllesweerd

Max van den Burg - Cultureel 2023

Cabaretier Max van den Burg staat vrijdagavond 3 maart in Theater Myllesweerd in Mill met de voorstelling ‘Cultureel Erfgoed’. De show start om 20.15 uur, tickets kosten 17,50 euro en dat is inclusief een consumptie. Reserveer tickets zonder extra kosten online via de agenda op www.myllesweerd.nl of haal ze op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3.

Max van den Burg

Terwijl buiten de culturele oorlog woedt, zit Max binnen op de bank te radicaliseren. Van al die schreeuwende wappies en wokies, op links en rechts, wordt hij radicaal midden en verlangt hij maar één ding: Wolter Kroes te zijn. Hij geniet van zijn kleine wereldje van poepluiers, natte doekjes, koken met vrienden en verdedigt zijn parkeerplaats voor de deur als een “redneck on steroids”. Terwijl gestaag zijn buik en de overwaarde op zijn huis groeien, wacht Max tot het allemaal over gewaaid is. Áls het ooit nog overwaait….

Cultureel Erfgoed: een dynamische one-man cabaretshow vol grappige types, scherpe interactie, mooie muziek en rake persiflages, over vooruitgang, nostalgi en aanpas-sings(on)vermogen, in altijd veranderende tijden. Max van den Burg (Eindhoven, 1971) maakte sinds het winnen van de publieksprijs op het Camerettenfestival in 2008, muzikale en theatrale cabaretprogramma’s, waarin het showelement, zijn oprechte verwondering en een vrolijke boosheid over alles om ons heen, samenkomen in een prikkelende, gevarieerde en altijd verrassende cabaretmix.

Meer weten over deze en alle andere theatershows, films of activiteiten in Myllesweerd? Volg ze via social media en zie www.myllesweerd.nl