Marjolijn van Kooten in Theater Myllesweerd met “Hoe vind je het zelf gaan?”

Marjolijn van Kooten

Zaterdagavond 21 januari staat Marjolijn van Kooten met de voorstelling “Hoe vind je het zelf gaan?” in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Deze voorstelling valt in de categorie psychiatrisch cabaret. De show start om 20.15 uur en tickets kosten 20,- euro, dat is inclusief een consumptie. Deze zijn af te halen bij de balie van Myllesweerd en online te bestellen via de agenda op www.myllesweerd.nl

Wegens aanhoudend psychisch herstel komt Marjolijn eindelijk toe aan problemen die níet in de DSM-5 staan. Bijvoorbeeld: hoe verbind je je écht met anderen? Hoe accepteer je jezelf, ondanks je chagrijn, overgewicht, besluiteloosheid, geklaag en verwrongen zelfbeeld? Moet communicatie altijd geweldloos verlopen? Hoe dun is de grens tussen assertiviteit en agressiviteit? Durf je je psycholoog tegen te spreken, de mindfullnesstrainer met rozijnen te bekogelen en tips van bezorgde leidinggevenden te negeren? Of gaan we gewoon doen wat de wereld van ons lijkt te verwachten?

Eén ding móet: humor. Het liefst een beetje zwarte. Samen met mooie liedjes.

Zie voor meer informatie en het aanbod films, theatershows en andere activiteiten de site myllesweerd.nl en volg Myllesweerd via de diverse social mediakanalen.