Mannen van Naam zaterdag 6 november in Theater Myllesweerd

Mannen_van_naam_2021

Liefhebbers van humor, muziek en mooie verhalen beleven zaterdagavond 6 november beslist een mooie avond in Theater Myllesweerd. Want dan staan de Mannen van Naam er op de planken. Deze mannen stonden aan de wieg van Pater Moeskroen en die sound is dan ook in diverse nummers terug te horen. De show Duivelsbrug start zaterdagavond 6 november om 20.15 uur en een ticket kost 17,- euro, dat is inclusief een consumptie.

De MANNEN VAN NAAM brachten al vier succesvolle theaterprogramma’s op de planken en toerden onder meer met Sylvia Houtzager, bekend van Flairck.

Met hun sympathieke presentatie creëren de mannen een huiskamersfeer waarin ze moeiteloos schakelen tussen hilarische grappen en kleine persoonlijke liedjes. Maar net zo gemakkelijk zetten ze een opzwepende Keltische folkdeun in. Daarvoor brengen de mannen een keur aan instrumenten mee, waaronder een heleboel snaarinstrumenten, fluiten, een accordeon en een doedelzak.

Het Brabants Dagblad noemde hen ooit de Brabantse Crosby, Stills and Nash, maar de oplettende theaterbezoeker herkent ze als drie mede-oprichters van Pater Moeskroen.

Tussen de nummers door vertelt zanger/verteller Ton Smulders het verhaal van DE DUIVELSBRUG, muzikaal ondersteund door zijn kompanen Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven. Een spannende oude sage die nog steeds actueel blijkt te zijn. Die als spiegel dient: was alles wel zo anders vroeger? Gaat het nu beter of juist slechter met ons? En hoe staat het met ons morele kompas? Zal dat ons wel veilig over de Duivelsbrug leiden?

Haal tickets op bij de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill of reserveer online via www.myllesweerd.nl