Live Tv-uitzending gaat door!

borden einde gemeente 2021

De live Tv-uitzending van de Lokale Omroep Mill zaterdagavond 27 november gaat vooralsnog gewoon door. Deze start 20.30 uur in de Theaterzaal van Myllesweerd. In het programma zal via interviews en optredens afscheid genomen worden van de zelfstandige gemeente Mill en Sint Hubert en de Lokale Omroep Mill. Dit alles is via diverse providers live te zien.

Maar ook is publiek welkom. Maar let op: toegang is met uitsluitend de corona-QR-code en na 20.00 uur is de horeca gesloten. Er komen wel kannetjes water en fris op tafel staan, maar overige consumpties bestellen is na 20.00 uur helaas door de huidige coronaregels niet mogelijk.

Wilt u aanwezig zijn bij deze live Tv-uitzending? Bel 0485-325634 of mail naar info@mosstime.nl

Er zijn deze avond interviews met oud-burgemeesters Gerard Daandels, Frank van Beers, Hans Verheijen en huidig burgemeester Antoine Walraven. Ook wordt gesproken met voormalig medewerkers van de L.O.M. Ad Henst, Karel kremers, Hannie Verstraten en Jan vd Hoek. Huidig L.O.M. voorzitter Mayke Selten schuift aan net als de voorzitter van de nieuwe Omroep Land van Cuijk Lowie Althuizen. Er zijn optredens van Reel to Real, Pietje de Grondwerker, Jan Volleberg en Koos Sommers en Theo Gerrits zingen hun liedje over het Land van Cuijk.