Leefbaarheid in de dorpen: Leefbaarheidsfestival

Leefbaarheid 2022

Er gebeurt veel in Noordoost-Brabant om de leefbaarheid in dorpen of wijken te verbeteren. Tal van bewonersinitiatieven, actieve dorpsraden en buurtteams zetten hun schouders eronder. Het Programma Leefbaarheid in de dorpen richt zich op het verbinden en laten groeien van al die initiatieven. Vanuit het programma worden daarom verschillende activiteiten (mede) georganiseerd. Voor twee van die activiteiten je je nu aanmelden: Het Leefbaarheidsfestival en Inspiratiesessie Zorg voor Doy.

Leefbaarheidsfestival maandag 3 oktober

Ben je betrokken bij een initiatief in jouw wijk of dorp om de leefbaarheid te vergroten? Bijvoorbeeld op het gebied van voorzieningen in het dorp, zorg en welzijn, sport en bewegen, mobiliteit, duurzaamheid, openbare ruimte of veiligheid? Dan is het Leefbaarheidsfestival op 3 oktober iets voor jou! Hier ontmoet je andere initiatiefnemers, gemeenten en maatschappelijke partners uit de regio Noordoost Brabant. Laat je inspireren voor je eigen initiatief door het volgen van gratis workshops. En deel kennis en ervaringen met andere initiatieven.

Wanneer: maandag 3 oktober

Tijd: 16.00 – 21.00 uur

Locatie: St. Lambertuskerk in Beers

Voor wie: betrokken inwoners, dorpsraden, buurtteams, burgerinitiatieven, gemeenten, partners en andere geïnteresseerden

Aanmelden: aanmeldformulier

Meer informatie over het leefbaarheidsfestival