Laatste weekend aanmelden als deelnemer aan stoepverkoop in Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord

stoepverkoop en garage 2022

Volgende week zondag 22 mei 2022 staat de achtste editie van de stoep- schuur- en garageverkoop op het programma in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert. Van 11.00 uur tot 16.00 uur bieden tal van verkopers in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord weer hun waar aan vanuit de eigen oprit of garage. Ook deelnemen? Zorg dan dat u uiterlijk zondag 15 mei uw adresgegevens en postcode en korte omschrijving van uw handelswaar mailt naar info@beleefhetinmill.nl en deelnemen is helemaal gratis.

Hoe het werkt

Stichting Activiteiten Mill verzameld de adressen waar op zondag 22 mei 2022 tussen 11.00 uur en 16.00 uur materiaal wordt aangeboden. Dit kan bij particulieren op de oprit zijn, in de schuur of garage. Maar ook kunnen bijvoorbeeld buurtbewoners gezamenlijk de spullen aanbieden op een pleintje of ander terrein.

Deelnemende adressen en de korte omschrijving publiceert SAM op internet en o.a. in De Neije Krant van 20 mei 2022. Belangstellende kopers kunnen vervolgens op zondag 5 september met de lijst adressen in de hand hun ronde maken.

Gratis

Deelnemen is helemaal gratis. Al is na het doen van goede zaken een vrijwillige bijdrage aan Stichting Activiteiten Mill (NL94RABO0134383133) uiteraard van harte welkom.

Meer weten over SAM? Like dan de Facebookpagina en zie www.beleefhetinmill.nl