Laatste Telebingo, Herenboeren en ondernemers en foto’s Land van Cuijk gezocht in Het 12uurtje

koektrommel editie 2021

Goed nieuws voor de vaste luisteraars van Het 12uurtje, ook na 1 januari is dit radioprogramma met Tom Raaijmakers en Corné Kremers nog te horen. Want dit gezellige lunchprogramma is ook opgenomen in de radioprogrammering van Omroep Land van Cuijk. Zoals u weet vormen de Lokale Omroep Mill en Omroep Land van Cuijk per 1 januari een nieuwe omroep voor de nieuwe gemeente. Elke zondagmiddag is ook dan tussen 12.00 uur en 14.00 uur Het 12uurtje er te horen.

Maar tot dat moment kunt u op die tijd af blijven stemmen op de L.O.M. om niets te missen. Zondag 5 december bellen de heren in Het 12uurtje met Thijs van den Heuvel om te praten over de laatste Telebingo bij de Lokale Omroep Mill op zaterdagavond 11 december. Ook is er een gesprek met Sandra Reuvers die op zoek is naar ondernemers voor de Doe Dagen in 2022 en Monique Nelson is namens het Verrassende Platteland van Cuijk op zoek naar foto’s uit de 33 kernen van de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Ook zijn er ook ontwikkelingen rond Herenboeren Land van Cuijk. Hoe en wat? U hoort het deze zondag in Het 12uurtje.

Verder is het weer ElvisTime, is er het spelletje Pim Pam Pret en bellen Tom en Corné met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag. Ook gaan zij deze maand de laatste ondertussen wereldberoemde koektrommels weggeven. www.het12uurtje.nl