Kunstroute 2022 – “Samenwerken dat werkt!” geopend

Opening kunstroute 2022 a

Zondag 1 mei is de kunstroute 2022 geopend door waarnemend burgemeester Wim Hillenaar van de gemeente Land van Cuijk bij Strandbar Goeiedag (Fazantenweg) op de Kuilen in Langenboom.

Voor de negende keer organiseert Ontdek Mill een Kunstroute in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert. De organiserende werkgroep binnen het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill heeft voor 2022 het thema “Samenwerken dat werkt” gekozen. Dit heeft uiteraard alles te maken met de herindeling van 5 gemeenten per 1 januari 2022 tot de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Heel wat (amateur)kunstenaars en kunstgroepen hebben zich door dit thema laten inspireren.

De ongeveer 15 km lange Kunstroute met het thema “Samenwerken dat werkt” is vanaf 1 mei tot eind september gratis te bezoeken. De organisatie is in handen van een speciale werkgroep binnen het toeristisch en recreatief platform Ontdek Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord.

Klik hier om de folder van de Kunstroute 2022 te downloaden »

Afstap en pauzeplaatsen

Even een rustmoment nodig tijdens het bekijken van de vele kunstwerken? Dat kan o.a. bij:

Strandbar Goeiedag, Fazantenweg 16 Langenboom;

Café de Misse, Dominicanenstraat 47 Langenboom;

Café Libre / Libre’s Eeterij, Langenboomseweg 73 Mill;

Ons Ans Take Away, Udensedijk 2 Mill;

Uiteraard is de prachtige natuur in en rond Langenboom ook zeer geschikt voor een picknick onderweg. Hiervoor staan her en der picknicktafels en bankjes. Zorg er a.u.b. voor dat onze natuur prachtig en schoon blijft. Gooi afval in de daarvoor bestemde afvalbakken of neem uw afval mee naar huis.

De Kunstroute 2022 is mede mogelijk gemaakt dankzij een financiële bijdrage van het Ondernemers Collectief Mill. Zie voor al hun leden www.ocmill.nl