Komende zondag singer / songwriters op Myllse Zomer in Myllesweerd

Myllse zomer in Myllesweerd 2022

Beleef zondag 21 augustus vanaf 13.45 uur gratis de Myllse Zomer in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill met optredens van Joep Hoedemakers, Imme & Stef Joshua! Een muzikale zomerse belevenis met talentvolle lokale singer-songwriters van eigen bodem. Geniet van intieme concerten in onze plaza onder het genot van een hapje en drankje. Deze tweede editie zullen Joep Hoedemakers, Imme & Stef Joshua zorgen voor de muzikale omlijsting.

JOEP HOEDEMAKERS

Nederland heeft een nieuw talent in Joep Hoedemakers! Deze singer-songwriter uit Nuenen timmert al jaren aan de weg om zijn eigen act te maken. Joep begon met het coveren van bekende nummers, waar hij zijn eigen sound aan gaf. Zijn kracht ligt aan de ene kant in het gevoelig en klein brengen van een nummer om mensen te raken, maar ook om power te leggen in de nummers als dat nodig is met een klein rauw randje. Sinds kort is Joep aan het studeren op Rock City Institute in Eindhoven. In 2021 deed hij mee aan het programma Beat Me op SBS 6 waar hij 5 weken lang al zijn tegenstanders in de battles versloeg en naar huis ging met de hoofdprijs. Inmiddels is hij klaar voor het grote publiek. Binnenkort meer van deze topper, de eerste eigen songs zijn in de maak.

IMME

De 19-jarige Osse singer-songwriter Imme maakt met gitaar en een warme, heldere stem en open uitstraling echte luistermuziek. Ze werd in 2021 namens Noord-Brabant tweede in de landelijke finale Kunstbende categorie Muziek. Inmiddels heeft ze haar eerste muziekopleiding afgerond en mag ze songwriting gaan studeren op het conservatorium.

STEF JOSHUA

Stef is in 2003 geboren en woont in Veghel. Sinds zijn 8e volgt hij gitaarlessen. Na zijn deelname aan The Voice Kids in 2015 en 2017 timmert hij hard aan zijn muzikale carrière. Hij zingt graag akoestische popballads (o.a. van Ed Sheeran, Jacob Lee, Bruno Mars) waarbij hij zichzelf begeleidt op gitaar.

Deze middag is gratis te bezoeken, deuren gaan om 13.30 uur open en de optredens starten om 13.45 uur. Meer weten over de vele theatershows en andere activiteiten in Cultureel Centrum Myllesweerd? Check social media en zie www.myllesweerd.nl