Komende zaterdag live Tv-uitzending rond afscheid gemeente en Lokale Omroep Mill

Lom-Omroep-land-van-Cuijk

Aanstaande zaterdag 27 november is er een live Tv-uitzending rond het afscheid van de gemeente Mill en Sint Hubert en de Lokale Omroep Mill. Deze start 20.30 uur in de Theaterzaal van Myllesweerd. In het programma zal via interviews en optredens afscheid genomen worden van de zelfstandige gemeente Mill en Sint Hubert en de Lokale Omroep Mill. Dit alles is via diverse providers live te zien via zowel de Lokale Omroep Mill als Omroep Land van Cuijk.

Publiek

iedereen die een plaatsje reserveerde om bij deze live Tv-uitzending aanwezig te zijn is zaterdagavond welkom. Extra plaatsen reserveren is niet meer mogelijk. Reserveerde u voor deze avond?

Er zijn deze avond interviews met oud-burgemeesters Gerard Daandels, Frank van Beers, Hans Verheijen en huidig burgemeester Antoine Walraven. Ook wordt gesproken met voormalig medewerkers van de L.O.M. Ad Henst, Karel kremers, Hannie Verstraten en Jan vd Hoek. Huidig L.O.M. voorzitter Mayke Selten schuift aan net als de voorzitter van de nieuwe Omroep Land van Cuijk Lowie Althuizen. Er zijn optredens van Reel to Real, Pietje de Grondwerker, Jan Volleberg en Koos Sommers en Theo Gerrits zingen hun liedje over het Land van Cuijk.

Zie voor een overzicht van frequenties of om wereldwijd mee te kijken www.lokaleomroepmill.nl